Hučák do leva!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Hučák do leva!!
Potřeboval bych poradit, když zatáčim doleva, ozývá se mi z přední pravý strany hučení (pěkně pravidelný), myslel sem že to bude ložisko tak sem ho vyměnil a dělá to pořád! Mám teda vizi že by to moh bejt čochtlej kloub-co vy na to?? Gumy se mi nesjížděj, takže geometrií to asi nebude.
Kolopo
- Reklama
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda to kolo hučí při běžné jízdě jakoukoli rychlostí...a na neutrál nejezdim, takže to budu muset taky ještě vyzkoušet
Mimochodem při plném levém rejdu se od levého kola ozývá klapání...vypadá to jako by to klaplo při každé otáčce kola...může to mít nějakou souvislost, nebo je to ještě jiný díl zralý na výměnu
Mimochodem při plném levém rejdu se od levého kola ozývá klapání...vypadá to jako by to klaplo při každé otáčce kola...může to mít nějakou souvislost, nebo je to ještě jiný díl zralý na výměnu
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Já tomu tolik taky nechápu, ale mě to dělá fakt jen při větší rychlosti a je to spíš takový bručení, při parkování vše v poho i při plnym rejdu taky!Kessler píše:Mě teda to kolo hučí při běžné jízdě jakoukoli rychlostí...a na neutrál nejezdim, takže to budu muset taky ještě vyzkoušet
Kolopo
To je v klidu, já to mám porád Taky mi napadlo jestli by to nemohlo bejt něco s diferákem ale to by bylo hodně smutný!!!! Já mám Nesinu jenom dva měsíce, ale koupil sem jí od bráchy a tomu to dělalo celou dobu co jí měl asi 50tisíc km a brácha to koupil od táty kterej si nic s hučenim nepamatuje! Takže to nic dramatickýho asi nebude, ale já si potrpim na to aby bylo všecko v rychtiku !! Jinak má najeto109 000kmFranta P. píše:Ty vole soráč. já to přehlíd. No už sem taky ospalej.
teď sem ze sebeudělal debila.
Kolopo
...iba sa mi páči, aké to máte rodinné vozidloKolopo píše:To je v klidu, já to mám porád Taky mi napadlo jestli by to nemohlo bejt něco s diferákem ale to by bylo hodně smutný!!!! Já mám Nesinu jenom dva měsíce, ale koupil sem jí od bráchy a tomu to dělalo celou dobu co jí měl asi 50tisíc km a brácha to koupil od táty kterej si nic s hučenim nepamatuje! Takže to nic dramatickýho asi nebude, ale já si potrpim na to aby bylo všecko v rychtiku !! Jinak má najeto109 000kmFranta P. píše:Ty vole soráč. já to přehlíd. No už sem taky ospalej.
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
To už je naše tradice u škodovky kterou sem měl donedávna bylo úplně to samýpeter NR píše:...iba sa mi páči, aké to máte rodinné vozidloKolopo píše:To je v klidu, já to mám porád Taky mi napadlo jestli by to nemohlo bejt něco s diferákem ale to by bylo hodně smutný!!!! Já mám Nesinu jenom dva měsíce, ale koupil sem jí od bráchy a tomu to dělalo celou dobu co jí měl asi 50tisíc km a brácha to koupil od táty kterej si nic s hučenim nepamatuje! Takže to nic dramatickýho asi nebude, ale já si potrpim na to aby bylo všecko v rychtiku !! Jinak má najeto109 000kmFranta P. píše:Ty vole soráč. já to přehlíd. No už sem taky ospalej.
Kolopo
-
- Kontaktovat uživatele:
Clapi a jak je tam uložený tlumič. Napadlo mě, že jestli je v nějakém pryžovém sedle, tak při poškození tohoto sedla by se mohl při zatáčení dotýkat karoserie a přenášet hukot z kol na celou kastli.
Jestli je to Paroubkovina tak to neberte na zřetel, jen mě to napadlo po 2 pivech
Jestli je to Paroubkovina tak to neberte na zřetel, jen mě to napadlo po 2 pivech
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost