Kluc na vypustny srob prevodovky
Moderátor: Blue Lanos
Kluc na vypustny srob prevodovky
nazdar,
neviete niekto aky rozmer ma ten stvorcovy kluc na vypustny srob oleja prevodovky ? Mam 90 tis. km a musim menit ten olej, ale som sa zastavil na tom srobe a nemal som subleru ani nic cim by som to odmeral.
Dik.
Maros
neviete niekto aky rozmer ma ten stvorcovy kluc na vypustny srob oleja prevodovky ? Mam 90 tis. km a musim menit ten olej, ale som sa zastavil na tom srobe a nemal som subleru ani nic cim by som to odmeral.
Dik.
Maros
Matiz SE 0.8 1998
- Reklama
da sa to vypustit aj z boku......je tam taka krytka...asi na troch sroboch drzi(uz sa nepamatam)...da sa potom odtial celkom lahko vyhrabat vsetok bordel(vacsinou iba kovove piliny)
Vtedy ma nenapadlo ze by tam pasoval nastavec z gola sady, tak som to takto robil.
Vtedy ma nenapadlo ze by tam pasoval nastavec z gola sady, tak som to takto robil.
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
tak vypustak uz tu nekdo popsal presne je to stredni gola (nebo myslim 3/4)
a rozvody my menime po 75000 km a nebo po 5 letech.vodni pumpa se menit nemusi obvykle staci kontrola uniku kapaliny.na matizech ta pumpa 150000 km vetsinou vydrzi.
a rozvody my menime po 75000 km a nebo po 5 letech.vodni pumpa se menit nemusi obvykle staci kontrola uniku kapaliny.na matizech ta pumpa 150000 km vetsinou vydrzi.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
aha, tak to abych o tech rozvodech zacal premyslet. Mam 70,000 a jezdi sedmym rokem...
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
jo 7 let je az dost.jsou zde taci kteri jezdi i vic na jeden rozvodak ale je to trosku hazard.doporucuji vymenu.ale cenu sem samo nezjistil.ale orientacne ceny bez dane remen 700 cena prace 1 hodina 400.celkem bez dane 1900.takze rozvody asi kolem 2300.je to jen orientacne nevim co presne se uctuje.jinak by se to dalo dohodnout i jinak.napis soukromou zpravu muzem se dohodnout.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51
třeba to dělají poprvé
jinak si myslím že je to práce tak na hodinku.Teda pro mně.Ale je fakt že netáhnu za sebou 5 úředníků a 6 vedoucích servisu a nemusím mít také žádné nákladné vybavení.
jinak si myslím že je to práce tak na hodinku.Teda pro mně.Ale je fakt že netáhnu za sebou 5 úředníků a 6 vedoucích servisu a nemusím mít také žádné nákladné vybavení.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Ono trochu bych se zastal servisu, ono není vše tak jednoduché jak to vypadá, optimální stav považuju, pokud při opravě bych mohl být přímo u vozu a mohl komunikovat s mechanikem. Opravdu se stane ve většině případů něco neočekávaného, je v prd*li ještě něco jiného, ten či onen šroub se ani nehne, a pak babo raď viz můj fotoseriál o zadních brzdách, čas opravy, pravda i s obědem a dobou na přesoustružení kotoučů, kterou jsme vyplnili navařením nového vlnovce byl cca 6 hodin, tedy Nubi byla 6 hodin na heveru (čistej čas práce tak 3h) ale moc jsme se neflákali
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Re: Kluc na vypustny srob prevodovky
jo, este jedna vec: mate nejaky system na naplnenie oleja do prevodovky?
Cez ten kontrolny sroub mi to pride dost krkolomne, teda poriesil som to takou injekciou s hadickou, ale pride mi to ako dost zlozite riesnie ...
m.
Cez ten kontrolny sroub mi to pride dost krkolomne, teda poriesil som to takou injekciou s hadickou, ale pride mi to ako dost zlozite riesnie ...
m.
Matiz SE 0.8 1998
Re: Kluc na vypustny srob prevodovky
Ja som to podobne vyriesil, akurat som pouzil namiesto striekacky lievik a za chvilu to tam bolo vsetko. Inac kolko si tam nalial oleja....predpisane 2.1l alebo jak ja 2l a spolieham sa ze som vsetko nemohol vypustit a nieco tam zostalo....cize + - 2.1lmaros píše:jo, este jedna vec: mate nejaky system na naplnenie oleja do prevodovky?
m.
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje