Filtr
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mýlíte se, Franto a Miloši, jsou použité jiné materiály. Počkejte, až filtr třeba 15x vyperete, co zbyte z těch vašich za pětistovku
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
ja ti nevim, ja mam KN za 2 litry.....Ivan píše:Mýlíte se, Franto a Miloši, jsou použité jiné materiály. Počkejte, až filtr třeba 15x vyperete, co zbyte z těch vašich za pětistovku
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Konkrétně jsem viděl filtr Eufab po tom, co byl asi 10x vyprán a byl celý takový potrhaný a zkroucený.... možná vadný kousek, nevím...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
hehe
Ja som si dal raz filter vycistit v M&G na vajnorskej, ale ked mi ho ten typek vratil skoro priesvitny, tak som na nom este par km presiel a potom som si kupil novy taky isty. Takze ten povodny mam kdesi doma, keby niekto chcel. Povedali mi, ze je to ok, ale dierky, cez ktore sa prepcha spendlik su podla mna uz dost velke (mozno sa mylim). No a tento mam uz skoro rok a este stale je skoro ako novy, takze ja sa 10x pranim nebudem trapit a radsej kupim kazdy druhy rok novy, je to minimalna polozka.
BTW, neviem cim to je, ale ako som sa vracal z Tatier, tak na LPG som dal 180 a na benzin sa to vystveralo len na 160 a tom som tam mal mix 95/98. Cele sa mi to zda uz troska rozhasene (ked dam plny kotol tak sa zacne trocha dusit, ked povolim plyn, tak taha lepsie), ale netusim, co vsetko sa tam da nastavit (na benzine)....
BTW, neviem cim to je, ale ako som sa vracal z Tatier, tak na LPG som dal 180 a na benzin sa to vystveralo len na 160 a tom som tam mal mix 95/98. Cele sa mi to zda uz troska rozhasene (ked dam plny kotol tak sa zacne trocha dusit, ked povolim plyn, tak taha lepsie), ale netusim, co vsetko sa tam da nastavit (na benzine)....