A společné zdanění manželů?? Dle mě dobrá věc i pro mě

A Podoubka nemusím, koho ale budu volit fakt nevím, snad se ukáže nejaká strana Mírného pokrokou v mezích zákona

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
V tomhle bodě stoprocentně, protože nerad dělám zbytečný věci. Snažím se dělat všechno tak, aby to mělo nějaký smysl. A jak jsem psal o demonstrování před kubánským velvyslanectvím, tak by to mělo stejný smysl, jako napsat na zahrádce krtkům petici, aby mi nedělali hromádky na trávníku.mipo píše:Si si istý?-)))Vojta píše:Takový debil ještě nejsem.
Nevoj, hromádky budouVojta píše:V tomhle bodě stoprocentně, protože nerad dělám zbytečný věci. Snažím se dělat všechno tak, aby to mělo nějaký smysl. A jak jsem psal o demonstrování před kubánským velvyslanectvím, tak by to mělo stejný smysl, jako napsat na zahrádce krtkům petici, aby mi nedělali hromádky na trávníku..mipo píše:Si si istý?-)))Vojta píše:Takový debil ještě nejsem.
Já se na Večerníček nedívám, psal jsem to jen, aby řeč nestála. Ale dneska jsem mimořádně viděl úvodní díl nového večerníčku "Krysáci" (o třech krysách na smetišti ve Vizovicích), bylo to v 8:00 na ČT2 a vyprávěl to Bolek Polívka a docela jsem se u toho bavil.Nemesis píše:No jo...Večerníček je klasika...akorát si musím dát bacha a včas vypnout televizu, protože hned po něm už jsou zprávy
Milý Topole, opravdu jsem neměl při hodinách českého jazyka žádné problémy (dokonce český jazyk ani nepovažuji tak tak významný, abych psal ČeskýTopol píše:A když tobě říká,že neumíš číst tak on měl při hodinách Českého jazyka určitě problémy!A slušnost mu také schází.
Ať nám jezdí a nezlobí!
A proč by po nástupu Pablbka coby premiéra měl? Nevyřvával náhodou Pablbek ve Sněmovně, stylem velice nápadným stylu jakéhosi Adolfa Hitlera, že socani budou schvalovat zákony s komančema, a když to nepůjde, třeba s Marťanama???Krtek píše:Bohužel mam pocit že dneska nikdo nerozlišuje mezi komančema a mezi socanama (ke kterejm se hrdě hlásim ač v žádný straně nejsem)
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |