Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Řekl bych, že felda je časově a tím pádem i cenově někde jinde. Zkus si zjistit cenu servisních prohlídek např. u fabie.Krtek píše:...Teď jsem se koukal zase na feldu.
První serviska necelejch 1500, další byly za 3000 až 3500, a v 90 tis. mně vyšla na 8 tis. páč mi odešel jeden vstřikovač, jinak taky do bůreše.
Holt korejci umí z předraženejch dílů udělat levný auto
nio píše:ozvi sa mi keď ho budeš predávať...Krtek píše: Už okukuju něco menšího do 250 tis a příští rok jde z domu.![]()
prídem si ho pozrieť a možno sa dohodneme...
Neskutocne sa mi paci Nubira III sedan... Aj Lacceti sedan je pekny, ale Nubirka sa mi lubi viac...Peca píše: to zni rozumne![]()
jak rikam, nejlepsi je koupit tri roky stary auto
Ak mi ho za rok predas, som ochotny dalej ho volat "Soptik"Krtek píše:to je radosti rok předm mít kupceProzatim jsem dal Soptíkovi ultimátum že pokud neodejde zase nějaká ta kravina na odtah (třrba třetí benzínový čerpadlo) tak si ho necham. Stejně ty gumy a servis musim udělat teď. Nicméně muj názor na "levný" auta už to nezmění.
to s těma kladkama se ti nevyplatí (já měnil po 72000 rozvodák i s kladkama a jedna původní vodící byla prasklá, prý by vydržela max 5tis!!!Richard píše:Krtku mrkni na zdejší e-shop, ale bude ti to asi hov*o platný.
Jen se pozastavuju nad :
Filtr olej kupoval jsem ho od Framu za 70,-
Brzdová kapalina 1l DOT4 je tak 180,-
Olej plná syntetika (ne Shell) 4 l tak 1000,-
Destičky na Nubiru 1 Předek cca 700,- zadek 600,-
Rozvoďák Opel mám asi za 1300,- Kladky jsou původní neměněné, vodní pumpa taky mám teď najeto 65000![]()
Nojo, nubira má, podobně jako Astra, plastový kladky a ty nevydrží tolik, co kovový.Pavel Beneš píše:to s těma kladkama se ti nevyplatí (já měnil po 72000 rozvodák i s kladkama a jedna původní vodící byla prasklá, prý by vydržela max 5tis!!!Richard píše:Krtku mrkni na zdejší e-shop, ale bude ti to asi hov*o platný.
Jen se pozastavuju nad :
Filtr olej kupoval jsem ho od Framu za 70,-
Brzdová kapalina 1l DOT4 je tak 180,-
Olej plná syntetika (ne Shell) 4 l tak 1000,-
Destičky na Nubiru 1 Předek cca 700,- zadek 600,-
Rozvoďák Opel mám asi za 1300,- Kladky jsou původní neměněné, vodní pumpa taky mám teď najeto 65000![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |