Filtr
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Vložka by měla mít na spotřebu vliv úplně minimální. Jinak platí obecně to, co bylo několikrát napsáno o sportovních kuželech: při stejném stylu jízdy spotřeba lehce klesne, při živější jízdě (ke které lépe táhnoucí sportovní filtr svádí) pochopitelně vzroste.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ano, zvuk motoru se alespoň u kuželu změnil, může konečně dýchat. Ale jak je to s vložkou, to nevím.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Dovolim si nesouhlasit, nejsem sam, kdo to zacal slyset po vymene filtru, resp. sport. vlozky. Nez jsem mel ladak, tak uiz tak to pekne brumlalo, ale ted to brumla jeste vic. ale brzy pujde ladak pryc a zase dam zpet seriovej vyfuk, uz me ten sportovni zvuk bez jakehokoliv efektu nebavi...Habron píše:Vložka taky změní zvuk motoru, ale musíš to chtít slyšet a je to silně subjektivní.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak to já bych si taky zase dovolil nesouhlasit. S vložkou se mi zvuk změnil jen nepatrně, daleko větší změna zvuku nastala s namontováním kuželu a taky to subjektivně jede líp, než jen s vložkou.milosh píše:Dovolim si nesouhlasit, nejsem sam, kdo to zacal slyset po vymene filtru, resp. sport. vlozky. Nez jsem mel ladak, tak uiz tak to pekne brumlalo, ale ted to brumla jeste vic. ale brzy pujde ladak pryc a zase dam zpet seriovej vyfuk, uz me ten sportovni zvuk bez jakehokoliv efektu nebavi...Habron píše:Vložka taky změní zvuk motoru, ale musíš to chtít slyšet a je to silně subjektivní.
- Blue Lanos
Ted musim s tatkou trocha souhlasit, ze "sportovy" zvuk bez efektu je na **** Mam pozicanu na zajtrajsiu sluzobku Ochcafku 1.8Turbo 20V a ta nema okrem zadneho spojlera a prednych okuliarov ziadne doplnky ale ten motor nepotrebuje ziadne taketo ohlucovadla proste Vam to pri 1 a 2ke nepusti zo sedadla Tam nie je efekt ale skutocne 150konove stado.milosh píše:Dovolim si nesouhlasit, nejsem sam, kdo to zacal slyset po vymene filtru, resp. sport. vlozky. Nez jsem mel ladak, tak uiz tak to pekne brumlalo, ale ted to brumla jeste vic. ale brzy pujde ladak pryc a zase dam zpet seriovej vyfuk, uz me ten sportovni zvuk bez jakehokoliv efektu nebavi...Habron píše:Vložka taky změní zvuk motoru, ale musíš to chtít slyšet a je to silně subjektivní.
Ale cena je niekde inde
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01