Zimička
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
Zimička
Jsem se dnes probíral staršíma fotkama a byl by hřích se nepodělit. Už se celkem zase těším...
Jinak další fotky tady. I vídejko přidám.
Jinak další fotky tady. I vídejko přidám.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Už nemusíš, máš nakonkořenoAkri píše:Promin ale jsi zvrhlik toho se bojim uz od jara
|\/| /\ '|' | '/.
Taky přihodím pár fotek: modemáci prominou, ale zima je pěkné období:
A loňská zima se fakt povedla, nejsou to divočinky, jako Ondras, ale podmínky byly náročné
A loňská zima se fakt povedla, nejsou to divočinky, jako Ondras, ale podmínky byly náročné
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Kým som jazdila starou škodovkou, ktorá hádzala zadkom a skapínala po každom vyradení rýchlosti, tak neriešila problém ísť do hôr v zime. Aj ked v starých dobrých časoch vyšla všade ako oheň .
Tento rok však už odteraz zbieram odvahu, že sa zasa odvažne vyberiem na lyže vlastným autom .
Otázka: podľa čoho sa kupujú snehové reťaze??? Na škodovku mám (aj ked nikdy nemuseli byť použité), tak neviem, či by mi mohli pasnúť aj na Kaloska (takéto pneumatiky mám písané 185/60R14).
Tento rok však už odteraz zbieram odvahu, že sa zasa odvažne vyberiem na lyže vlastným autom .
Otázka: podľa čoho sa kupujú snehové reťaze??? Na škodovku mám (aj ked nikdy nemuseli byť použité), tak neviem, či by mi mohli pasnúť aj na Kaloska (takéto pneumatiky mám písané 185/60R14).
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Dakujem za radu.Nemesis píše:Na krabici od řetězů nebo na lístku vevnitř by měl být seznam rozměrů pneumatik, na které řetězy pasují...
Dufam, že tam bude niečo čitatelné, lebo to sú síce nové reťaze, ale kúpené na vrakovisku v Taliansku za 100 Sk pred cca 7 rokmi. Viem, že na škodovku pasovať mali, ale ako som spomínala, nikdy som ich nepoužila.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
Jestli ti můžu poradit, zkus si namontovat řetězy nejdřív doma v klidu a v suchu. Ono pak je nandavat poprvé potmě ve sněhu a při -10C je jiný kafe. Jinak doporučuju řetězy používat, jezdí se s nimi velice fajn, ale chce to nasazovat je včas, ne až se zapadne, to se dělá hodně blbě. Já to řeším tak, že pokud je dostatek sněhu na silnici a není protaženo navlíkám řetězy! Sice jedu s nima cca 8 km na chalupu, ale zajedu po polní cestě až k chalupě a bez problémů. Podotýkám, že mám i zimní pneu! Ale řetězy jsou řetězy!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125