Bezpečnostní pásy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Dáša Olomouc
Tak jsem byla na té opravě. Vyměnili mi oba přední držáky (nebo jak se to jmenuje, co leze ze země a pás se do toho zacvakne), trvalo to něco mezi půl a třičtvrtě hodinou. Zadarmo, ale jak jsem již psala výš, musela jsem se objednat. A protože jsem byla první, která to tady v Olomouci chtěla, tak na mě zkoušeli jak dlouho jim to bude trvat. Norma z Ameriky je půl hoďky.
A jen tak ze zajímavosti: protože mi auto děsně cuká a čím dál tím víc a veškeré domácí opravy pomohou jen na chvíli, chtěla jsem se nechat objednat na tester, aby mi zjistili, kde je závada, aby Jirka šel najisto. Prý a která kontrolka vám svítí?, ptá se servismen. Žádná, říkám já. Tak to nevím jestli to ten tester zjistí co je tam za závadu. Já mu na to: Když mi bude svítit kontrolka, tak i já budu vědět co je tam za závadu a nepotřebuju tester. Tak mě objednal na 21.7. Tak jsem zvědavá.
A jen tak ze zajímavosti: protože mi auto děsně cuká a čím dál tím víc a veškeré domácí opravy pomohou jen na chvíli, chtěla jsem se nechat objednat na tester, aby mi zjistili, kde je závada, aby Jirka šel najisto. Prý a která kontrolka vám svítí?, ptá se servismen. Žádná, říkám já. Tak to nevím jestli to ten tester zjistí co je tam za závadu. Já mu na to: Když mi bude svítit kontrolka, tak i já budu vědět co je tam za závadu a nepotřebuju tester. Tak mě objednal na 21.7. Tak jsem zvědavá.
Dáša
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
- Reklama
- Dáša Olomouc
- Dáša Olomouc
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, kontrolka je pro servis jedym duvodem,aby zacali neco delat
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
to Fireman: seriova Nexia nepotrebuje 4bodove pasy ani sportovni sedacky.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Hezký pozdní večer všem. Tak jsem byl v pondělí na výměně spon pasů u Nexie. Neměl jsem s pasy žádné problémy, jen mi nefungovala akustická signalizace, která teď opět funguje. Při výměně musí sedadla ven. Dělá se to na počkání a týká se to jen předních pasů. Rozdíl v designu třmenů není. Jen trvalo delší dobu, než jeden třmen dorazí z Maďarska. Jeden měli v servisu. Auto jsem měl u Srby ve Lhotecké. Je krásný pocit, když oprava auta nestojí ani korunu a vy opouštíte servis bez jediného otevření peněženky. Zajímalo by mě, co je na těch původních třmenech špatného. Takže vřele doporučuji všem, ale pospěšte si. Mám takový dojem, že nic netrvá věčně, jako láska k jedné slečně.
bezpecnostne pasy
Pasy uz menia aj na slovensku. Bol kolega v servise OPEL pri B.Bystrici a vymenili mu to sami od seba. a povedali ze pre istotu.
Ku.vy mohli tiez dat nejaky oznam.
Ku.vy mohli tiez dat nejaky oznam.