ta rychlost je az moc vysoka. Crashtesty prebiehaju pri rychlosti okolo 50 - 55 km/hod. Takze ziadne "len"Reverend. píše:Fúha, ten Fordak by som si teda rozmyslel a to je len 64kmh
CRASH TEST - aneb v čem jezdíme
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
EuroNCAP je dela taky pri 64 km/h, 40 mph (aspon celni naraz):Dano píše:ta rychlost je az moc vysoka. Crashtesty prebiehaju pri rychlosti okolo 50 - 55 km/hod. Takze ziadne "len"Reverend. píše:Fúha, ten Fordak by som si teda rozmyslel a to je len 64kmh
http://www.euroncap.com/content/test_pr ... impact.php
Re: CRASH TEST - aneb v čem jezdíme
Dobrá, ukecali jste mi. Mám Nesinku koupenou v čechách a zatím ji borat nechci. Jen by mohla lépe brzdit.
Kdyz uz sme u tech crash testu, tak jeste jeden Landwindu:
http://paultan.org/archives/2005/10/08/ ... st-by-tuv/
Video da az neprijemnou predstavu, jak ten naraz probiha . (Mimochodem nefunguje mi ve Fedore, v IE v pohode, ale to muze byt jen muj problem. )
http://paultan.org/archives/2005/10/08/ ... st-by-tuv/
Video da az neprijemnou predstavu, jak ten naraz probiha . (Mimochodem nefunguje mi ve Fedore, v IE v pohode, ale to muze byt jen muj problem. )
Ja sem o tom Landwindu uvazoval jako o dalsim aute. Cena je velmi prizniva, vybava bohata, to ze to ma trochu zastaraly vzhled mi nevadilo. Pak sem si precetl, ze maji ne zrovna nejlepsi dilenske zpracovani, ale s tim se dalo pocitat. Pak sem se dozvedel, ze za tu cenu, kterou inzerujou, je Landwind jen dvojkolka na ctyrkolku musi clovek docela podstatnou castku priplatit. A prece jen offroad jako dvojkolka neni nic moc . No a pak prisly ty crash testy, nejdriv ADAC, to dovozce protestoval, pridal do auta nejakou vystuz a nechal udelat testy u TUV. Tema uz pak vystuzenej Landwind prosel. Ale kdyz sem videl testy TUV tak ani jejich vysledky ve me nebudi duveru. Takze zaver: zatim ne.
Tohle stoji za precteni
http://www.autorevue.cz/Magazin/Ar.asp?ARI=6656
http://www.autorevue.cz/Magazin/Ar.asp?ARI=6656
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Clanek ma do urcite miry pravdu, ale podle toho, co sem si precetl v zahranicnich clancich, ani v nem to neni uplne podle pravdy, napr:
"Dalším faktem je to, že auto, které bylo testováno německým ADACem nemělo nejnovější bezpečnostní výbavu a veškeré výztuhy, které Landwindy v úpravě pro EU mají."
ADAC testoval Landwind tak, jak se dovazel do EU. Az po tom, co udelal svuj test, dovozce zacal montovat dalsi vystuhy a bezpecnostni vybavu.
"Dalším faktem je to, že auto, které bylo testováno německým ADACem nemělo nejnovější bezpečnostní výbavu a veškeré výztuhy, které Landwindy v úpravě pro EU mají."
ADAC testoval Landwind tak, jak se dovazel do EU. Az po tom, co udelal svuj test, dovozce zacal montovat dalsi vystuhy a bezpecnostni vybavu.
- simone
- Kontaktovat uživatele:
test
Priatelia nehadajte sa! Ja som pred mesiacom absolvoval crash na vlastnej koži. Ja som stál a čakal na odbočenie a bez brzdenia do nás narazil Golf . Vraj ladil rádio a tak nás nevidel. Debil! a stav auta: mal som sedan bez Airbag. Syn má 8 rokov sedel nepripútaný na zadnom sedadle mi s manželkou vpredu nepripútaný a celý zadok auta je zrolovaný pod zadné sedadlo a zadné dvere pokrčené ale výstuha je neohnutá. Synovi ani mne sa nič nestalo a manželka má prasklý nos to je všetko. Z auta je použitelný celý predok nič viac. Mám aj fotky ale nedarí sa mi to tu hodiť. Teraz mám Nubiru kombi /pre istotu/.Z Nexinky ak Vám treba niečo napíšte
Re: test
To byl vazne debil, nevim co tihle lidi delaj za volantem :-/ ... Fajn,ze se nikomu nic nestalo,ikdyz se ti dost divim,ze se nepoutas Ted si mel stesti,ze to bylo zezadu ....simone píše:Priatelia nehadajte sa! Ja som pred mesiacom absolvoval crash na vlastnej koži. Ja som stál a čakal na odbočenie a bez brzdenia do nás narazil Golf . Vraj ladil rádio a tak nás nevidel. Debil! a stav auta: mal som sedan bez Airbag. Syn má 8 rokov sedel nepripútaný na zadnom sedadle mi s manželkou vpredu nepripútaný a celý zadok auta je zrolovaný pod zadné sedadlo a zadné dvere pokrčené ale výstuha je neohnutá. Synovi ani mne sa nič nestalo a manželka má prasklý nos to je všetko. Z auta je použitelný celý predok nič viac. Mám aj fotky ale nedarí sa mi to tu hodiť. Teraz mám Nubiru kombi /pre istotu/.Z Nexinky ak Vám treba niečo napíšte
Re: test
Jajsimone píše:Priatelia nehadajte sa! Ja som pred mesiacom absolvoval crash na vlastnej koži. Ja som stál a čakal na odbočenie a bez brzdenia do nás narazil Golf . Vraj ladil rádio a tak nás nevidel. Debil! a stav auta: mal som sedan bez Airbag. Syn má 8 rokov sedel nepripútaný na zadnom sedadle mi s manželkou vpredu nepripútaný a celý zadok auta je zrolovaný pod zadné sedadlo a zadné dvere pokrčené ale výstuha je neohnutá. Synovi ani mne sa nič nestalo a manželka má prasklý nos to je všetko. Z auta je použitelný celý predok nič viac. Mám aj fotky ale nedarí sa mi to tu hodiť. Teraz mám Nubiru kombi /pre istotu/.Z Nexinky ak Vám treba niečo napíšte
No furt lepší zezadu než zepředu