Ja chodim na dve do hospody a pa si jeste beru flashkuFranta píše:No to já teda nePETkařím. Rači jdu rovnou na pivko! Člověk se sice zdrží, ale občas doví něco nového .
Franta
svítí SERVICE
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
To nechapu , co ti manzelka vyndava? , ty si na to nechas sahnoutTomáš píše:No aby jsme se vrátili k tématu , to mě se večer rozsvítí kontrolka SERVICE a musím na jedno a s sebou tři do petky a pak zhasne i CHECK .
Ale jsou i dny , kdy SERVICE né a né zasvítit , a nebo , když mi manželka vyndá z těch kontrolek žárovičky ...........
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
pane boze to snad neni moznyyy.co to tu resite! me zatim nastesti zadna kontrolka nesvítí,tak uvidime co po vasi rozborce tematu nastane
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
a vy tomu doma rikate zarovicky, to jsem jeste neslysel .Tomáš píše: vole, to se to téma teda zvrhlo , milosh nás zastřelí .
To , že mi manželka vyndá žárovičky , je ,že mě přesvědčí , že vlastně na to pivo vůbec nemám chuť a nikam se mi nechce.
a to se vam potom narodily diodky?
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Nemožeš hodiť fotku, čo a kde si čistil s WD.misaaa píše:Ahoj všichni!
já měl s kontrolkou service stejnej problém a zas trochu mam. Poprvé mi skákaly otáčky. Problém byl v regulátoru volnoběhu a škrtící klapce. Pročistil sem to WD a byl pokoj a pravidelně to opakuju. Už sem tady o kontrolce Service psal několikrát. Teď mam zas problém ten že při vyšších otáčkách a rychlosti se kontrolka někdy rozsvítí a když vyřadim zas zhasne. Opravdu nevím čím by to mohlo být a dělá mi to už asi půl roku. Když jedu do stovky tak nic...
-
Akri píše:jako myslis, ze kdyby to auto deratizoval, ze by lip jelo?
To ale fakt není sranda chlapi!!! U mě byly ty ku..y když jsem koupil nový kabely na svíčky a všechny čtyři překouslý (asi jim ty nový chutnaj,,,)
ale jinak katapult jsi tam nenašel? Měly by to být výstražné (musíš být připoutaný,.
Černá met. Nubira Wagon SX 1998, 2 airbagy, ABS, Klima, komplet v el.