Akri píše:Ale posledni cislo modelare se o tom zminovalo na strane 10 bylo tam, cituji : "do monterek na kolenou nasijeme kapsy a do nich se vlozi presne vyrizly molitam a prace na kolenou se vyrazne usnadni!"
Kurňa, já si představuju, jak někdo hledá na webu informace o Daewoo/Chevrolet, najde odkaz na tohle fórum a bude číst tohle téma..... A potom si pořídí auto úplně jiné značky
No ja si jit precist reference pred koupi noveho auta a cist tohle tak si taky koupim jinou znacku, bych si myslel, ze daewoo-chevrolet maji jen debilove
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
Akri píše:No ja si jit precist reference pred koupi noveho auta a cist tohle tak si taky koupim jinou znacku, bych si myslel, ze daewoo-chevrolet maji jen debilove
Akri píše:No ja si jit precist reference pred koupi noveho auta a cist tohle tak si taky koupim jinou znacku, bych si myslel, ze daewoo-chevrolet maji jen debilove
Trafená hus zagága:-)))
ja to ale priznavam, jsem dementni Lojzik z chaloupky od rybnicka
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
Trafená hus zagága:-)))
ja to ale priznavam, jsem dementni Lojzik z chaloupky od rybnicka
Rybnicka nechaj na pokoji, je to ridici nasej estevecky