A značka je fuč ...
Moderátor: Blue Lanos
A značka je fuč ...
Ahoj all. Musim Vam povedat, ze mi niekto potiahol prednu znacku z auta. Nuz tak som si zarobil 1150 Sk na nove znacky. Ale tie som uz dal do chromovaneho ramu a dam este do podkladu plech o ktory prinitujem znacku... Takze bacha na dlhoprstych
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
co s nou spravi? pojde si nacerpat plnu nadrz na palladinovych spz (teda staci jedna spz) a zdrhne, v najhorsom ho budu otravovat cajti...peter NR píše:To by som bol zvedavy, co s nou ten dotycny spravi... asi si ju zavesi ako trofej nad postel
Mne minule zmizli ciapocky z ventilkov... vsetky styri, neviem co si kto chcel dokazat...
zistia ze je to ukradnute a je vymalovano
vynaliezavost niektorych jedincov nepozna hranic... preco mna niekedy nenapadne nieco tak krasne originalnemekky píše: co s nou spravi? pojde si nacerpat plnu nadrz na palladinovych spz (teda staci jedna spz) a zdrhne, v najhorsom ho budu otravovat cajti...
zistia ze je to ukradnute a je vymalovano
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
Jasne ze pojde natankovat... Ja som potom isiel hned na fizlicu a urobili sme zapisnicu (keby chcel niekto natankovat) a ked ma potom stopol jastrab, tak mi mohol . Ukazal som zapisnicu...
Ale ako si tak vsimam, aut bez prednych znaciek je dost...
Espero ma tu nevyhodu, ze predna znacka pretrca mimo auto a da sa lahko odtrhnut.
Ale ako si tak vsimam, aut bez prednych znaciek je dost...
Espero ma tu nevyhodu, ze predna znacka pretrca mimo auto a da sa lahko odtrhnut.
Mal som nové značky asi tri dni, keď mi niekto neznámy zroloval
(rozumej urobil z nej harmoniku), prednú ŠPZ. Trochu práce s kladivkom
na nákove a podobá sa tej pôvodnej. Ta predná značka musí naozaj
toho veľa vydržať: opretie o stôl v garáži, buchnutie do zábradlia atď.,
a to som ešte neriešil či ju v zime nenechám v nejakom záveji.
Musím ju tam nejako lepšie prichytiť. Nemám chuť o ňu prísť.
Ináč súcitím s tebou. Škoda peňazí a hlavne času. A vybavovať ostatné
veci ako poistky, povolenky, no fuj.
(rozumej urobil z nej harmoniku), prednú ŠPZ. Trochu práce s kladivkom
na nákove a podobá sa tej pôvodnej. Ta predná značka musí naozaj
toho veľa vydržať: opretie o stôl v garáži, buchnutie do zábradlia atď.,
a to som ešte neriešil či ju v zime nenechám v nejakom záveji.
Musím ju tam nejako lepšie prichytiť. Nemám chuť o ňu prísť.
Ináč súcitím s tebou. Škoda peňazí a hlavne času. A vybavovať ostatné
veci ako poistky, povolenky, no fuj.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mne niekto poznacil znacku na parkovisku, asi pri cuvani. Vysledkom bola trochu pozohybana znacka, nechcela drzat v ramceku. Tak som ju prilepil zadnou stranou o ramcek stavebnym silikonom. A su vyriesene dve veci. Znacka veodpadne a zaroven ju nikto neuchmatne
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Mne ked niekto pokrci moje znacky PP-NEXIA alebo PP-CDX22,kym mi nezaplati 10 litrov,nepustim ho dalej. Staci ze mi ukradne len jednu alebo poskodi a uz mi s touto logistikou inspektorat SPZ nevyda. Takze draho to zaplati ten dotycny,ktory nebude vediet cuvat...
A policajt mi radil,akonahle mi niekto znacku alebo obe ukradne,podat trestne oznamenie na neznamehom pachatela,SPZ v tejto hodnote uz je trestny cin. A bude podozrenie,alebo ma naserie nejaky kamarat,nahlasim a...
A policajt mi radil,akonahle mi niekto znacku alebo obe ukradne,podat trestne oznamenie na neznamehom pachatela,SPZ v tejto hodnote uz je trestny cin. A bude podozrenie,alebo ma naserie nejaky kamarat,nahlasim a...