Origo radio v Lanose
Moderátor: Blue Lanos
Origo radio v Lanose
Ma niekto v Lanose radio Daewoo AKF-4320K? Ja mam Lanosa z Nemecka a v slovenskej uzivatelskej prirucke su vzemozne radia, ale toto nie. Je to radiomagnetofon. Potreboval by som oskenovany navod na pouzitie, lebo ma rozne funkcie, na ktore nemozem prist, ako vlastne funguju. Bol by niekto ochotny sa s navodom podelit? Dakujem
PS: Je u radia normalne, ze ked ho zapnem pred nastartovanim motora a nasledne startujem, tak sa niekedy vypne a uz sa nezapne. Stiahne sa aj antena a ja musim radio vypnut a opat zapnut. Robi to hlavne vtedy, ked trosku dlhsie tocim spustacom - asi 2 s.
PS: Je u radia normalne, ze ked ho zapnem pred nastartovanim motora a nasledne startujem, tak sa niekedy vypne a uz sa nezapne. Stiahne sa aj antena a ja musim radio vypnut a opat zapnut. Robi to hlavne vtedy, ked trosku dlhsie tocim spustacom - asi 2 s.
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
- Reklama
Re: Origo radio v Lanose
Je to běžná záležitost.Stačí namontovat Zpožďovecí relé.igor.ma píše:Ma niekto v Lanose radio Daewoo AKF-4320K? Ja mam Lanosa z Nemecka a v slovenskej uzivatelskej prirucke su vzemozne radia, ale toto nie. Je to radiomagnetofon. Potreboval by som oskenovany navod na pouzitie, lebo ma rozne funkcie, na ktore nemozem prist, ako vlastne funguju. Bol by niekto ochotny sa s navodom podelit? Dakujem
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Origo radio v Lanose
jestli myslis na antenu, aby se nezasouvala, tak to delal Blue a na tu lanosackou to nefunguje! Dokud nemel original, a mel nejakou italskou, tak tam to sloAnonymous píše:Je to běžná záležitost.Stačí namontovat Zpožďovecí relé.igor.ma píše:Ma niekto v Lanose radio Daewoo AKF-4320K? Ja mam Lanosa z Nemecka a v slovenskej uzivatelskej prirucke su vzemozne radia, ale toto nie. Je to radiomagnetofon. Potreboval by som oskenovany navod na pouzitie, lebo ma rozne funkcie, na ktore nemozem prist, ako vlastne funguju. Bol by niekto ochotny sa s navodom podelit? Dakujem
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Blue Lanos
No neviem co pan anonym myslel za rele ale ak sa jedna o zasuvanie anteny pri startovani tak ja som mal pri neorig. made in italy urobene take udelatko kde bol kondik dioda odpor a ten mal za ucel, ze pri otoceni kluca sa normalne pustilo rejdjo spolu s antenou. Po nastrovani sa sice rejdjo vyplo na moment ale antenka pekne drzala a necvicila hore dole ako sibnuta. Teraz ked mam origo antenu tak to udelatko uz nefunguje lebo v tejto je elektoronika a v italskej nebola. Skratka teraz antena beha hore dole dost ma to stve ako aj Akriho Ak by niekto vedel co je to to "spozdovacie rele" a kde to zapojit budeme happy
Gooooogle http://www.google.sk/search?num=50&hl=s ... 5%A5&meta=
citajte
Gooooogle http://www.google.sk/search?num=50&hl=s ... 5%A5&meta=
citajte
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
To je divna otazka ked sa ti nic nevysouva tak bud nemozes pak pocuvat rejdjo alebo nemas elektricku antenu a logicky sa ten motor nachadza v nej a antena je obvykle v lavom zadnom blatniku Zrejme mas manulala ze vzdy prides vytahnes a jedes ked nevytahnes nepocuvas rejdjo
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jo to jak u nas byl PetrM tak taky uz sedel v aute a najednou vybehl a sel vytahnout antenu, me malem jeblo smichyBlue Lanos píše:To je divna otazka ked sa ti nic nevysouva tak bud nemozes pak pocuvat rejdjo alebo nemas elektricku antenu a logicky sa ten motor nachadza v nej a antena je obvykle v lavom zadnom blatniku Zrejme mas manulala ze vzdy prides vytahnes a jedes ked nevytahnes nepocuvas rejdjo
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Blue Lanos
To sef technik nemam vysouvacou To ja ked som mal tie problemy tak som tam chvilu mal povodnu neelektrickou a z 10 jazd som ju minimalne 6x zabudol vytiahnut a to ma ma fakt sr*lo ked som chcel pocuvat akurat rejdjo