ake ziarovky??
Moderátor: Blue Lanos
Ja som so Silverstarmi 100 percentne spokojny, mam ich uz par mesiacov a je to rozdiel oproti obycajnym - bol som v chorvatsku a to su dve noci cesty - v pohode. Niekto sa tu pytal na Xenony - bavil som sa s jednym znamym, co to robi a on povedal, ze by to nemal byt problem z hladiska montaze (teda ze su aj ovela tazsie montovatelne auta). A este k tym 100W - ja by som to tam nedaval, nie kvoli zatazi el.instalacie- to je v poho- ale kvoli teplu
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
- Reklama
- Blue Lanos
ja mam uz 2 roky Bosh +50 percent cohosi viac a idu zatial klop klop
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Ospravedlňujem sa za chybu v názve žiaroviek.
Tungsram mega light plus 50% - je správny názov žiaroviek.
Ďakujem sa postreh Satovi.
Zatiaľ idú a som s nimi spokojný.
Tungsram mega light plus 50% - je správny názov žiaroviek.
Ďakujem sa postreh Satovi.
Zatiaľ idú a som s nimi spokojný.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Neviem ako Vy, ale ja mám problém práve s tým sklom pred reflektorom, ktoré má množstvo mikrotrhlín. A asi to je big problém, lebo rozptyľujú svetlo kade tade. Parabola je lesklá bez akýchkoľvek známok poškodenia, či staroby...ppp píše:stanoc-> tie tungsramy mas odkial za taku cenu a havne H1?
peterNR-> xenony nie su do espera problem, lebo ono uz ma cire sklo. Napriklad do skodovky je potrebne najprv vymenit sklo na svetlach za cire a az potom ma vyznam davat xenony.
A 100W by som tam tiež nedal, ako povedal peter NR...
Ale hoši, ja viem, že už ste ma tu zdrbali za olej z Kauflandu (Hekra), ktorý bol potom neskôr odobrený... ALE TERAZ som videl v Lídl Tesla H1 UV stop a +5O% svietivosť... PÁR ZA 199,-Sk. Na obale som nenašiel žiadny údaj od výrobcu, že by mali kratšiu životnosť (naproti silverkám)...
Nekúpil som ich, mám zúžený rozpočet a teraz súrne žiarovky nepotrebujem, ale kúpil ich už niekto z Vás??? A mali tam aj v tej istej cene od Tesly Blue...
Ja som ich uz kupoval druhy krat, pred vyse rokom do Skody 130 a teraz do Lanosa. Myslim tie +50 % more light. Bol som aj som s nimi nadmieru spokojny, svietia fakt o dost lepsie ako obycajne. Mimochodom v tej skodovke stale funguju. Takze sa mi nezda, ze by mali kratsiu zivotnost. Odporucam, kup si ich.RoSta píše:Neviem ako Vy, ale ja mám problém práve s tým sklom pred reflektorom, ktoré má množstvo mikrotrhlín. A asi to je big problém, lebo rozptyľujú svetlo kade tade. Parabola je lesklá bez akýchkoľvek známok poškodenia, či staroby...ppp píše:stanoc-> tie tungsramy mas odkial za taku cenu a havne H1?
peterNR-> xenony nie su do espera problem, lebo ono uz ma cire sklo. Napriklad do skodovky je potrebne najprv vymenit sklo na svetlach za cire a az potom ma vyznam davat xenony.
A 100W by som tam tiež nedal, ako povedal peter NR...
Ale hoši, ja viem, že už ste ma tu zdrbali za olej z Kauflandu (Hekra), ktorý bol potom neskôr odobrený... ALE TERAZ som videl v Lídl Tesla H1 UV stop a +5O% svietivosť... PÁR ZA 199,-Sk. Na obale som nenašiel žiadny údaj od výrobcu, že by mali kratšiu životnosť (naproti silverkám)...
Nekúpil som ich, mám zúžený rozpočet a teraz súrne žiarovky nepotrebujem, ale kúpil ich už niekto z Vás??? A mali tam aj v tej istej cene od Tesly Blue...
Daewoo Lanos 1,5 SX 12/97
- Blue Lanos
Teraz ich kupoval kolega do lanosa (Edizon) a nevie si ich vynachvalit Hovoril, ze v uplnej tme, ked je sam na ceste zapne dialkace aj hmlovky proste vsetko co sa da rozsvietit a ide vysvieteny ako vianocny stromcek a krasne vidi do dilaky aj do sirky.Sato píše:Vazne rozmyslam ze si nejake kupim len sa bojim ze dlho nevydrzia. Ale peter NR a Blue Lanos ma asi presvedcili.
Ja som mal v 1203ke H4 130/90W. Zahrievali sa kable (nie moc), ale opalili sa kontakty na prepinacom rele. Takze som sa vratil k 60/55W. 1203ka s hranatymi svetlami svieti dost dobre a so ziarovkami 130/90W svietila vynikajuco. Ale ma ocelove paraboly. Pri plastovych by som sa bal deformacie... (ako vlozim obrazok sem do textu?) https://www.chevroletclub.cz//album_pic.php?pic_id=860
Naposledy upravil(a) Rasťo dne ned lis 27, 2005 12:55, celkem upraveno 3 x.
- Blue Lanos
musis si ho najjprv nahrat niekde na net a potom dat alebo to suchni do galerie a daj link
No neviem, či máš na mysli to, čo mám ja na svetlách, ale to je katastrofa... už som to aj leštil... a za 2 týždne je to späť... je to akoby sa olupovala nejaká vrchná vrstva z toho plastu alebo čo... volakedy dám fotoRoSta píše: Neviem ako Vy, ale ja mám problém práve s tým sklom pred reflektorom, ktoré má množstvo mikrotrhlín.
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black