smrt Lanosika
Moderátor: Blue Lanos
-
smrt Lanosika
Zdravim Vas.
Ja Vam tu pisem 1x, ale som dlhodoby navsevnik.
pisem preto ze 1.10 som mal nehodu na mojom Lanose a on to chudak uz neprezil.(zhorel)
ale nie vinou auta, elektriky, alebo tak nieco, ako by si neaky neprajnici mohli mysliet.
Bolo to super auticko a nemozem na neho povedat ani jedno zle slovko.
je nam(aj s priatelkou)za nim velmi smutno.
dal by som sem aj neake fotky, ale neviem ako.
tak zatial sa tu majte a opatrujte si svojich milacikov...
Ja Vam tu pisem 1x, ale som dlhodoby navsevnik.
pisem preto ze 1.10 som mal nehodu na mojom Lanose a on to chudak uz neprezil.(zhorel)
ale nie vinou auta, elektriky, alebo tak nieco, ako by si neaky neprajnici mohli mysliet.
Bolo to super auticko a nemozem na neho povedat ani jedno zle slovko.
je nam(aj s priatelkou)za nim velmi smutno.
dal by som sem aj neake fotky, ale neviem ako.
tak zatial sa tu majte a opatrujte si svojich milacikov...
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
to je luto aj mne mna by to tiez pekne s***o Skoda, ze si nepisal skor
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
-
siel som vecer resp. v noci smerom domov siel som za cisternov.
ona presla po kanali, poslednou napravov presiel po poklope, ktory nasledne vyhodil na vozovku.
kanal robil (pohyb mince spadnutej na zem) a ja som nestihol nic spravit .
Tak mi vosiel priamo pod auto.
roztrhalo mi olejovu vanu, vyfukove potrubie, palivove potrubie atd. vsetko co je na spodu.
vzhladom na toto mi stocilo do lava smerom na poulicne osvetlenie, tak som (ani neviem ako)strhol este volant nabehol na 15-18 cm obrubnik a to hodilo iskru a zacalo horet.a este ma s horiacim autom hodilo zadkom do tej lampy ktorej som sa xcel uhnut.
tak toto bola jeho cesta smrti. fotky posielam eMKa Slovensko
sorry za chyby
ona presla po kanali, poslednou napravov presiel po poklope, ktory nasledne vyhodil na vozovku.
kanal robil (pohyb mince spadnutej na zem) a ja som nestihol nic spravit .
Tak mi vosiel priamo pod auto.
roztrhalo mi olejovu vanu, vyfukove potrubie, palivove potrubie atd. vsetko co je na spodu.
vzhladom na toto mi stocilo do lava smerom na poulicne osvetlenie, tak som (ani neviem ako)strhol este volant nabehol na 15-18 cm obrubnik a to hodilo iskru a zacalo horet.a este ma s horiacim autom hodilo zadkom do tej lampy ktorej som sa xcel uhnut.
tak toto bola jeho cesta smrti. fotky posielam eMKa Slovensko
sorry za chyby
- Blue Lanos
Tak to bolo teda pekne nebezpecne skor by som povedal, ze je zazrak ze sa ti nic nestalo. Vo filmoch to vyzera vsetko tak, ze ked auto chytne horet tak je to hned pekna slupka ale este ze si mal cas aspon vcas ujst. Aj ked nebyt toho obrubnika mozno by si to ustal len s poruchami ako si pisal a teraz by si sa veselo vozil.
http://www.cardomain.com/id/27101976
-
tak tak aj mna to teraz pekne stve...
ale prezili sme to.
teraz riesim iny problem kupa auta.
poradte co by ste si vybrali vy
Renault Thalia alebo Dacia Logan
aj aj su v plnej vybave
xcem len nove a su to najdostupnejsie auta.
ako nie ze by som na daewoo zanevrel to v ziadnom pripade keby som sedel vo felde tak som tu uz NOZNO neni
ale prezili sme to.
teraz riesim iny problem kupa auta.
poradte co by ste si vybrali vy
Renault Thalia alebo Dacia Logan
aj aj su v plnej vybave
xcem len nove a su to najdostupnejsie auta.
ako nie ze by som na daewoo zanevrel to v ziadnom pripade keby som sedel vo felde tak som tu uz NOZNO neni