Nárazník
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nárazník
Pokud chceš originál, tak si budeš muset udělat svůj vlastní, jinak počítej s cenou od 4 - 15 táckůArkadij píše:Nechávali jste někdo si dělat na zakázku přední nárazník? Kolik to tak stojí? Chci mít něco originálního.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
To, co píše fireman, není až taková pravda. Stačí si koupit nárazník, který se mi líbí a tento dopasovat na Nexii - to určitě nebude 11.000 Kč, ale klidně i o polovinu méně (záleží na typu nárazníku a na množství provedených úprav)...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ja videl pred tydnem u nas v UL nexii skoro stejnou jako mam ja a mel na ni jeste v zakladovce naraznik z kadetta, no, vypadalo to docela good
ted ho nemuzu na neti najit, ale byl s takovym jakovy zebrovanim, prodasvali ho hodne na www.tuning-centrum.cz
ted ho nemuzu na neti najit, ale byl s takovym jakovy zebrovanim, prodasvali ho hodne na www.tuning-centrum.cz
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
ale jeIvan píše:To, co píše fireman, není až taková pravda. Stačí si koupit nárazník, který se mi líbí a tento dopasovat na Nexii - to určitě nebude 11.000 Kč, ale klidně i o polovinu méně (záleží na typu nárazníku a na množství provedených úprav)...
mal som na mysli cely komplet novy z laminatu na zakazku
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
Ide o to - teda aspon co som sa dozvedel naraznik je plast a ten ma inu tepelnu roztaznost ako laminat ktory sa tam dogituje popripade prinituje to je zas kov a pri zmenach teplot to udajne praska preto ho necham spravit komplet z laminatu a budem mat pokoj nech to stoji kolko chce
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Fireman, máš pravdu, ale pokud se to udělá dobře, tak nic nehrozí. Viz můj nárazník.
Nexia² project
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No praska to jen pri vyhrnovani snehu, taky mame stale zakazniky co naraznik nesundavaji a jsou tam i dvakrat za zimu, nekdo je holt nepoucitelnejkaso píše:Ivan ale ty nepouzivas naraznik v zime Tak nemozes vediet ci to praskaIvan píše:Fireman, máš pravdu, ale pokud se to udělá dobře, tak nic nehrozí. Viz můj nárazník.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, Kaso, máš pravdu, že v minusových teplotách můj nárazník nebyl, ale za teplotní rozmezí 5-60 stupňů ručím...
Nexia² project
Asi si ho pletou se sněžným pluhem(ne že by se tomu některé modely nebodobali ) ale bohužel to tak nefungujeAkri píše:No praska to jen pri vyhrnovani snehu, taky mame stale zakazniky co naraznik nesundavaji a jsou tam i dvakrat za zimu, nekdo je holt nepoucitelnejkaso píše:Ivan ale ty nepouzivas naraznik v zime Tak nemozes vediet ci to praskaIvan píše:Fireman, máš pravdu, ale pokud se to udělá dobře, tak nic nehrozí. Viz můj nárazník.