FARBA - POSKODENA
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
FARBA - POSKODENA
Som tu nový kúpil som si pred mesiacom Daewoo Nexia 1,5 16V DOHC. Je v plnej výbave a som zo snou nad mieru spokojný ,ale mam tu problem má mierne poškodený lak však to poznáte odletávajúce skalky . Uberá jej to na kráse a bol by som rád keby som tento problém odstránil, no keď som zhaňal farbu povedali mi všade že na Daewoo nemajú. Neviete odkial by som objednal ŠEDOZELENÚ METALÍZU na Daewoo nech tam nie je viditeľný rozdiel?
Dik za tial cau.
TIBOR
Dik za tial cau.
TIBOR
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: FARBA - POSKODENA
v kazde dobre lakovne maji na vsechny znacky aut!! Kod barvy je na stitku v motorovem prostoruSCORPION píše:Som tu nový kúpil som si pred mesiacom Daewoo Nexia 1,5 16V DOHC. Je v plnej výbave a som zo snou nad mieru spokojný ,ale mam tu problem má mierne poškodený lak však to poznáte odletávajúce skalky . Uberá jej to na kráse a bol by som rád keby som tento problém odstránil, no keď som zhaňal farbu povedali mi všade že na Daewoo nemajú. Neviete odkial by som objednal ŠEDOZELENÚ METALÍZU na Daewoo nech tam nie je viditeľný rozdiel?
Dik za tial cau.
TIBOR
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Re: FARBA - POSKODENA
Akorát že u Nexii je tam přes 30 kódů. Taky jsem měl problém s lakováním jednotlivých dílů. Nakonec jsem si to objednal a bylo to.Akri píše:v kazde dobre lakovne maji na vsechny znacky aut!! Kod barvy je na stitku v motorovem prostoruSCORPION píše:Som tu nový kúpil som si pred mesiacom Daewoo Nexia 1,5 16V DOHC. Je v plnej výbave a som zo snou nad mieru spokojný ,ale mam tu problem má mierne poškodený lak však to poznáte odletávajúce skalky . Uberá jej to na kráse a bol by som rád keby som tento problém odstránil, no keď som zhaňal farbu povedali mi všade že na Daewoo nemajú. Neviete odkial by som objednal ŠEDOZELENÚ METALÍZU na Daewoo nech tam nie je viditeľný rozdiel?
Dik za tial cau.
TIBOR
-
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Kruger !!!"]Hodně záleží na stáří laku a jeho předchozí ochraně !!! A místě uložení. V garáži tak nemění odstín [/quote
Kvalitní prodejci barev dávají záruku na odstín třeba 6.let...
Je dobré to před zkoušením dle vzorníku rozleštit...
A podle kodu barvy by měli dle tabulek namíchat ten samý odstín, ne??
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ano to by se melo presne tak namichat a taky namichas, ale jen ten odstin, kdyz ta barva zacinala a pak jak ve fabrice meni sudy s barvou, tam lakyrnici nepouzivaji na pistolich nadobky, ale barva jde primo do hadic, tak to nerozmichaji a uz to jede malinko jiny odstin, ty to opravujes a rikas si, je to mozny ze to tak sezralo pigment na slunicku? Jo slunicko s tim nema nic spolecneho, i kdyz je pravda, ze jsou odstiny, ze kterych UV zareni vytahne nektery odstin a taky to uz po case nesedi, no, proto se musi delat ty rozstriky na aute aby to opticky splynulo, i kdyz to treba uplne stejny neni No zakaznik z toho moc radost nemiva, vyjde ho to draz no to uz je zivot, ale kdyz nekdo potrebuje trosku barvy na opravu nekde na hrane steteckem,tak tam se tohle neresiOlda píše:Kruger !!! píše:Hodně záleží na stáří laku a jeho předchozí ochraně !!! A místě uložení. V garáži tak nemění odstín [/quote
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Pokud bys dobre hledal, vzornik barev je zde
https://www.nexiaclub.com/historie-daewoo-nexia/
Ale bez kodu
https://www.nexiaclub.com/historie-daewoo-nexia/
Ale bez kodu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet