Výkon
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výkon
To záleží na více věcech, na převodovce, na softwaru, na najetých kilometrech na stavu motoru, pneumatikách, sání atp.Arkadij píše:Neměřili jste někdo zkutečný výkon na Nexii? Podle mě to má trochu víc, než se uvádí v TP. Protože Opel Tigra má 92 koní nebo tak nějak a nechytl se. Astra má 1,6 stříkačku a taky se nechytá. Podle mě to má víc, než 55kW.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně záleží na hmotnosti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dodatek pro Pepeho: na aktuální hmotnosti vozidla s nákladem.
Dodatek pro Pepeho: na aktuální hmotnosti vozidla s nákladem.
Naposledy upravil(a) Ivan dne úte zář 27, 2005 22:00, celkem upraveno 1 x.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Na hmotnosti čeho
Ten Tigr má větší výkon na kilo váhy než Nexie.
BTW: Nevím jak vy, ale já měl v techničáku 69kW
Ten Tigr má větší výkon na kilo váhy než Nexie.
BTW: Nevím jak vy, ale já měl v techničáku 69kW
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
V té Tigře byli dva mladí kluci. Já jsem jel s bráchou. Nevím, kolik měli oni, ale my máme dohromady 175 Kg. Je taky možné, že ta vložka mezi volantem a pedály taky umí hovno. Nebo měl příliš široké gumy. Ale faktem je, že si neškrtl. Jinak Nexii mám v základu (až na přísadu do oleje). Gumy 175/70/13 a 185/70/13. Najeto 92 000. Nějak extrémě to netočím.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale jestli oni s tebou závodili !! Nebo si jen řekli, ty vole, to je ale cvok !!!Arkadij píše:V té Tigře byli dva mladí kluci. Já jsem jel s bráchou. Nevím, kolik měli oni, ale my máme dohromady 175 Kg. Je taky možné, že ta vložka mezi volantem a pedály taky umí hovno. Nebo měl příliš široké gumy. Ale faktem je, že si neškrtl. Jinak Nexii mám v základu (až na přísadu do oleje). Gumy 175/70/13 a 185/70/13. Najeto 92 000. Nějak extrémě to netočím.
No, prvních pár metrů mě talčil (skoro se mi opřel o prdel), než jsem tam dál dvojku. Pak se zařadil do levého průhu a laďák mu řval jak šílený. Tak jsem sešlapl pedál až na podlahu a už to letělo. Držel jsem to mezi 4,5 až 5,5 tis otáček. Na trojku jsem už jel 120 (ještě že tam nebyli policajti. Bylo to totíž ve městě).
To si drzal v dobrych otackach Co to vlastne mas az auto? Imprezu ci co? Lebo akosi takto na Daewe daleko nepridesArkadij píše:No, prvních pár metrů mě talčil (skoro se mi opřel o prdel), než jsem tam dál dvojku. Pak se zařadil do levého průhu a laďák mu řval jak šílený. Tak jsem sešlapl pedál až na podlahu a už to letělo. Držel jsem to mezi 4,5 až 5,5 tis otáček. Na trojku jsem už jel 120 (ještě že tam nebyli policajti. Bylo to totíž ve městě).
1.vypust a vyměn olejArkadij píše:V té Tigře byli dva mladí kluci. Já jsem jel s bráchou. Nevím, kolik měli oni, ale my máme dohromady 175 Kg. Je taky možné, že ta vložka mezi volantem a pedály taky umí hovno. Nebo měl příliš široké gumy. Ale faktem je, že si neškrtl. Jinak Nexii mám v základu (až na přísadu do oleje). Gumy 175/70/13 a 185/70/13. Najeto 92 000. Nějak extrémě to netočím.
2.modli se at najedeš dalších 92.t