dannn píše:Tak tady v Děčíně jezdí matesů tak deset a ani v jednom jsem neviděl důchodce,všechno mladší kluci a holky,já se zatím za důchodce taky nepovažuju(1975) za matýska se nestidim,ba naopak a srazu se,pokud to bude jen trochu možné, rád zůčastním
.DAN
No s těmi důchodci a maminkami to byl jen letmý průzkum.
Mám takové dva návrhy na rozšíření členské základny:
1. zapojit by se měli všichni členové, případně i lidi co tu jen chodí a nechtějí se stát členy klubu - což je samo o sobě dost divné (za to že někdo další se přihlásí ke členství sice nic nedostaneme, ale aspon ten dobrý pocit, že?). Základ - rozdávání letáčku (až uvidím vystupovat nějakou maminku vezoucí dítko do školy, tak dostane - letáček)
2. Pan Kožušník sice mluvil o tom, že podnět by měl vzejít hlavně od uživatelů Matizů, ne dealera(ů), ale určitě by nebylo od věci, pokud by jednotliví dealeři poslali svým zákazníkům jen stručný dopis s tím, že něco takového vůbec existuje.. Ale to už je akce, která musí mít nějaký marketingový základ, podporu, někdo se o to musí v Chevroletu postarat atd. Můj skromný odhad nákladů je něco mezi 150.000-200.000 Kč - pokud beru v úvahu Deawoo + Chevrolet, nejen Matize. (Kolik vlastně stojí známka?)
Tohle je jen nápad, tak mě nekamenujte.
btw: O srazu na Morávce jsem se taky dověděl jen 2 dny před srazem a o foru jsem neměl do srazu ani tušení (i když Ondrovy stránky jsem párkrát navštívil i předtím). A to se s Ondrou znám docela dlouho.