![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Da sa predny reflektor nedestrukcne (napr. neposkodit vyskove nastavovanie) rozobrat v domacich podmienkach ? Este som nad tym nespekuloval, preto sa pytam.
Moderátor: Blue Lanos
a jak se to zacne mlzit, a opetovne po spusteni svetel vysychat, tak to prestava svitit, pac ta stribrna parabola zesednepetrm píše:Ty světla se nedají rozebrat jsou kvalitně slepený a drží to jako čert jen někdy se najde dirka a pak se to mlží
Toho co tu popisujete jsem si taky všiml. Možná proto se mi zdá že Lanos houby svítíAkri píše:Presne, brousil jsem to brusnym papirem do vody hrubosti P2000 a pak rozlestil, jde to skvele a pri pouziti takoveho jemneho papiru neni poznat, ze to je lesteny a brouseny, jako nove
No, neviem, ja som to skusal aj na svetla, ale to nie je dobry napad, je to velmi lahko poskriabatelne a zmatnie to. Este ze som to vyskusal len na kusku pri kraji.Mareman píše:Toho co tu popisujete jsem si taky všiml. Možná proto se mi zdá že Lanos houby svítíAkri píše:Presne, brousil jsem to brusnym papirem do vody hrubosti P2000 a pak rozlestil, jde to skvele a pri pouziti takoveho jemneho papiru neni poznat, ze to je lesteny a brouseny, jako noveTak ještě jednou, 2000kou smirkem "vybrousit" a pak leštičkou rozleštit? Smirek pod vodou nebo suchej? A to leštění nějakou pastou nebo jen čistou hadrou?
Na těch světlech se toho právě bojím, že z toho budu mít mléčný světlavado píše:No, neviem, ja som to skusal aj na svetla, ale to nie je dobry napad, je to velmi lahko poskriabatelne a zmatnie to. Este ze som to vyskusal len na kusku pri kraji.Mareman píše:Toho co tu popisujete jsem si taky všiml. Možná proto se mi zdá že Lanos houby svítíAkri píše:Presne, brousil jsem to brusnym papirem do vody hrubosti P2000 a pak rozlestil, jde to skvele a pri pouziti takoveho jemneho papiru neni poznat, ze to je lesteny a brouseny, jako noveTak ještě jednou, 2000kou smirkem "vybrousit" a pak leštičkou rozleštit? Smirek pod vodou nebo suchej? A to leštění nějakou pastou nebo jen čistou hadrou?
So smirglom to funguje na naraznik. Co najjemnejsi smirgel, namokro. Po vyschnuti prelestit lestiacou pastou. Je to ako nove, a to mam metalizu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |