Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To musíš doniesť na nejaký zraz, by osm si to chcel kuknúť!!! Prosím...JRD McLAREN píše: To LIFELIKE
...
RACEJ RAZ VIDET...
NEZ TISIC KRAT POCUT....![]()
http://ba.zsvs.sk/dohc/ostatne/ms_windows_v1.01.rar
...
V pipade potreby mozem zapozicat:
Notebook i386 20MHz
RAM 512 kb
Graf. CGA 64kb
HDD 14.1 Mb
FDD 3.5" 1.44MB
![]()
![]()
teaz si spomínam, že som raz sa pokúšala spojazdniť (a viem, že sa to aj nakoniec podarilo asi už aj s božou pomocou) tiež takýto notebook s ciernobielym displejom ...ono to skôr bol riadne prerastený notebook... taký väčší kufrík to bol, ale parametre to malo asi ako počítadloRichard píše:No vidíte, na notebook 386/ něco jsem zapoměl , má ještě černobílej dislplej
asi 10x 8 cm a nějaký disk asi 40 Mb, co mi moc nefachá, jinak holka na něm hrála super piškvorky![]()
a ještě tam fungovala mapa asi z 92 roku
![]()
To máš pravdu. Ja sa dnes bežne radím so svojím 16-ročným synomnio píše:tak tu sa spomina na stare dobre casy![]()
ja som zacinal na PMD 85-1, potom PMD85-2 To bolo niekedy v 86-tom roku. Ked som prisiel na gympel, tam sme mali PMD-cka a PP 01 a sudruzka profesorka mala neuveritelnu masinu PP 06... Kedze som mal uz niekolkorocnu prax v obsluhe osobneho pocitaca, tak som sa dostal prave k tej PP-06 a ucil som profesorku....![]()
To bolo kopec zabavy, ked sa spoluziaci ucili pohybovat s Karlom a ja som drvil tie neskutocne namakane hry( Manic Miner, Fred+3, Penetrator...) Ako velky frajer som si nosil vlastnu kazetu znacky Emgeton s hrami pre PMD... A po skole som chodil ako maly boh, za ktorym chodili stvrtaci na doucovanie... No a moj prvy vlasny pocitac bola 286, neskor som ju upgradoval na 386 ...atd.... A teraz ma dokaze vyskolit aj siestak zo zakladnej skoly....
![]()
Aj ja by som sa chcel radit so synom, ale este nevie hovorit...LIFELIKE píše:
To máš pravdu. Ja sa dnes bežne radím so svojím 16-ročným synoma tiež som s tým PMD začínala v 1987 . Decká idú na to už inak...
Tak to já měl asi ještě starší (r. 1991, "PC" byla osmibitová bedna ze Slušovic, HD 20 MB (stejně velkej jako vlastní PC, s PC spojenej nějakým 80 žilovým plochým kabelem), diskety 8", místo monitoru upravený farebný TV prijímač Tesla Orava...Vojta píše:Já jsem začal dělat na prvním počítači (výrobce JZD Slušovice). Po zapnutí nabíhal asi 5 minut, programy v DOS, T 602 a SC4 (později SC5), monitor 13" - černá se zeleným písmem, před obrazovkou filtr (jen někdo). Pak jsme měli 286 a 386, podniková šlechta dostala 486 s 80MHz - to byla rychlost. Ale už Windows 3.1 - to byl pokrok!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |