pekný článok .....
nestretla som sa s WIN 1,1 (mala som kedysi dávno doma 3.11), ale dodnes máme vo firme jeden PC, ktorý pracuje s WIN 3.1 ......ale už asi skončí, lebo tá pani, čo s ním pracuje, ide do dôchodku a ja už nemám záujem niekoho učiť s tým pracovať .... plytvanie energiou a mojím platom
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Az na to, ze nadpis clanku mluvi o Windows 1.1 a obrazek v nem ukazuje 1.01 je to hezky . Byla to trochu jina doba, kdyz bezny PC melo 512 kB (nekdy i min, na notebooku sem dokonce jednou potkal 64 kB) pameti a pevny disk disk 7.65 MB.
V práci mám ještě starou 486 s 3.11, ten počítač samozřejmě není připojen k netu, takže žádné viry a nic podobného. Je v něm účetnictví a vlastně nic jiného.
Zajímavé je, když tu byli zloději před 2 roky, tak tohohle si ani nevšimli.
Pokud bude chodit, tak tu dožije.
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
bracho ma PP06 (4.77MHz), sice Windows tam nema, iba DOS, ale zato tam na 2x 20 MB HDD (alebo jeden je dokonca az 40MB, teraz si nespomeniem), ale zapina ho tak raz do roka, raz za dva roky. vnutri ho ale uz chytila korozia
Já jsem začal dělat na prvním počítači (výrobce JZD Slušovice). Po zapnutí nabíhal asi 5 minut, programy v DOS, T 602 a SC4 (později SC5), monitor 13" - černá se zeleným písmem, před obrazovkou filtr (jen někdo). Pak jsme měli 286 a 386, podniková šlechta dostala 486 s 80MHz - to byla rychlost. Ale už Windows 3.1 - to byl pokrok!
... máš muzeum??? .... aj 3.1 bola na 5-tich disketách, ked si dobre pamätám ..... tie diskety boli svojho času dosť v kurze až sa raz nedali použiť (a ani nikde u nikoho zohnať) a konečne sa kúpili až 2 PC s WIN 95
to už boli svetlé začiatky
Vojta píše:Já jsem začal dělat na prvním počítači (výrobce JZD Slušovice). Po zapnutí nabíhal asi 5 minut, programy v DOS, T 602 a SC4 (později SC5), monitor 13" - černá se zeleným písmem, před obrazovkou filtr (jen někdo). Pak jsme měli 286 a 386, podniková šlechta dostala 486 s 80MHz - to byla rychlost. Ale už Windows 3.1 - to byl pokrok!
môj prvý počítačík bolo PMD-85..... programy sa naťahovali z magnetofonnej pásky. Zato v Basicu sa ľahúčko programovalo. To péemdéčko makalo až do chvíle, kedy zomrelo na starobu
... máš muzeum??? .... aj 3.1 bola na 5-tich disketách, ked si dobre pamätám ..... tie diskety boli svojho času dosť v kurze až sa raz nedali použiť (a ani nikde u nikoho zohnať) a konečne sa kúpili až 2 PC s WIN 95
to už boli svetlé začiatky
sorry .... zabudla som sa prihlásiť... toto boli moje slová
Vojta píše:Já jsem začal dělat na prvním počítači (výrobce JZD Slušovice). Po zapnutí nabíhal asi 5 minut, programy v DOS, T 602 a SC4 (později SC5), monitor 13" - černá se zeleným písmem, před obrazovkou filtr (jen někdo). Pak jsme měli 286 a 386, podniková šlechta dostala 486 s 80MHz - to byla rychlost. Ale už Windows 3.1 - to byl pokrok!
môj prvý počítačík bolo PMD-85..... programy sa naťahovali z magnetofonnej pásky. Zato v Basicu sa ľahúčko programovalo. To péemdéčko makalo až do chvíle, kedy zomrelo na starobu
znova sorry .... zabudla som sa prihlásiť...