Možno si z iného časového pásmaMimochodom ten čas príspevkou o hodinu mimo je normálny?
Ako bolo - 2. Slovenský Daewoo/Chevrolet zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Drazí kolegové, též hlásím příjezd. Sraz byl nadmíru vydařený bez ohledu na to, že bylo škaredě. Nálada i organizase byla skvělá!!!
to Kaso&Ondras: já jsem zajel ke krajnici, abych se podíval do mapy, protože vy jste oba mířili kamsi úplně jinam, než jsem měl jet já. Takže jsem to otočil a mazal správným směrem. Po cestě domů jsem ještě natočil video, jak Nexie jede 195 km/hod, ale teďka jsem se na to doma díval a je to strašně rozklepaný
to Kaso&Ondras: já jsem zajel ke krajnici, abych se podíval do mapy, protože vy jste oba mířili kamsi úplně jinam, než jsem měl jet já. Takže jsem to otočil a mazal správným směrem. Po cestě domů jsem ještě natočil video, jak Nexie jede 195 km/hod, ale teďka jsem se na to doma díval a je to strašně rozklepaný
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kolegové, tak též přidávám svoje fotky:
http://www.ebrieta.com/ivan/piestany/index.htm
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Ivan píše:Kolegové, tak též přidávám svoje fotky:
ivane , supr, jsi asi jedinej co si odfotil aj moj pekny zadok, samo mylsim na aute
este raz pjekne foto
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Zraz bol vcelku vydareny. Vdaka organizatorom (aj ked jeden z nich si to odniesol odretym blatnikom a takmer vyvalenou poulicnou lampou - fuj to som ale prasak, musim to pripominat ), Topolovi za pohare (to pivo do nich pasuje jak rit na serbel ) aj "posadke" predajne nahradnych dielov (co som kupil, to som hned aj zamontoval, dvere uz neskripu a daju sa otvarat/zatvarat ).
Bohuzial som sa nemohol zucastnit akcie v restauracii, ale som rad, ze sa vsetko (aj napriek mensiemu dazdu) vydarilo.
Topolovi: So zaloznym padakom nas tam bolo viac a co si pamatam, tak minuleho roku som mal padak najvacsi . Lenze sa to nelubilo mojej manzelke a dokazal som ten padak zmensit o 10 kg a teraz mam dohromady 93 kg. Manzelka si pochvaluje ....
P.S. (Jastrabi nepocuvajte) Kedze prestalo prsat, tak sa mi podarilo Piestany - Bratislava za asi 40 minut.
Bohuzial som sa nemohol zucastnit akcie v restauracii, ale som rad, ze sa vsetko (aj napriek mensiemu dazdu) vydarilo.
Topolovi: So zaloznym padakom nas tam bolo viac a co si pamatam, tak minuleho roku som mal padak najvacsi . Lenze sa to nelubilo mojej manzelke a dokazal som ten padak zmensit o 10 kg a teraz mam dohromady 93 kg. Manzelka si pochvaluje ....
P.S. (Jastrabi nepocuvajte) Kedze prestalo prsat, tak sa mi podarilo Piestany - Bratislava za asi 40 minut.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
- ]Rebro[
Inac aj ja mam tvoju prdelku odfotenu. Akri potom hodinu nevedel zaostrit na monitor od smiechueMKa Slovensko píše:Ivan píše:Kolegové, tak též přidávám svoje fotky:
ivane , supr, jsi asi jedinej co si odfotil aj moj pekny zadok, samo mylsim na aute
este raz pjekne foto
Ivane chvalim ta za foto mojho vnutrajska Konecne aspon niegdo
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory