Ako bolo - 2. Slovenský Daewoo/Chevrolet zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Ako bolo - 2. Slovenský Daewoo/Chevrolet zraz
Takzer sem davajte odkazy na fotky ktore su moc velke , a fotky ktore su 800*600 mozete aj sem
Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne sob zář 17, 2005 18:22, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
JAk bylo? dojmy?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
no to bola ale nie pre toho cuvajuceho
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Tak fotky sú už na nete, tak kuknite Fotografie z 2. Daewoo/Chevrolet zrazu v Piešťanoch
- Blue Lanos
To je jasne patri im velka CEST ze na nas nezabudli]Rebro[ píše:Este doplnim.
Vsetka cest nasim ceskym kolegom, ktori merali taku dialku, aby vytvorili tu super atmosferu
...pravda toho pokecu pri autach bolo malo ale co uz bola kazdemu dost zima a prsalo za krk
Presne, vďaka chlapi, že ste dorazili. A špeciálne Ondrášovi za kastlík (v pondelok budú fotky z montáže, ak bude čas:-).]Rebro[ píše:Vsetka cest nasim ceskym kolegom, ktori merali taku dialku, aby vytvorili tu super atmosferu
Taktiež vďaka Topolovi, za super spoločnosť a hlavne poháriky!
Majte sa zatiaľ odchádzam do Bardejova a potom dám ešte nejaké info k fotkám atď.
- Blue Lanos
A tiez velka vdaka patri panu Topolovi, za nadherne pohare, ktore nam budu pripominat zraz Dakujeme!
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
mam prestavku medzi betonovanim
jasne bolo super, my sme tam boli asi do 16:39 presne
super vec pokecat si s Topol-om, je presne taky srandista aky som myslel ze je. a samozrejme som rad ze prisli kolegovia s ciech a nesmiem zabudnut ani na nasich slovenskych kolegov. bola super atmosfera clovek sa zavbavil a v mojom pripade som sa aj trosku ulial doma od roboty, sice teraz to musim dohanat ale aj tak to stalo za to.
a cest organizatorovi
no a Blue ma male minus za to, ze neobjednal dobre pocasie
a skoro som zabudol na personal z predajne nahradnych dielov: p. Rolinec, p- Hudec a ta mila pani ktorej meno som zabudol
dufam ze sa potesia aj poharom a nalepkam ktore dostali za ochotu a za to ze nam predali ND za akciove ceny.
jasne bolo super, my sme tam boli asi do 16:39 presne
super vec pokecat si s Topol-om, je presne taky srandista aky som myslel ze je. a samozrejme som rad ze prisli kolegovia s ciech a nesmiem zabudnut ani na nasich slovenskych kolegov. bola super atmosfera clovek sa zavbavil a v mojom pripade som sa aj trosku ulial doma od roboty, sice teraz to musim dohanat ale aj tak to stalo za to.
a cest organizatorovi
no a Blue ma male minus za to, ze neobjednal dobre pocasie
a skoro som zabudol na personal z predajne nahradnych dielov: p. Rolinec, p- Hudec a ta mila pani ktorej meno som zabudol
dufam ze sa potesia aj poharom a nalepkam ktore dostali za ochotu a za to ze nam predali ND za akciove ceny.
ci je ta leganza?
A kdo si tam dal ten chevy znak?
A kdo si tam dal ten chevy znak?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet