2. Slovenský Daewoo/Chevrolet zraz - 17.9.2005 Piešťany
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Diaľničné známky sa už opäť robia a kontrolujú. Problém je, že ešte nie su rozdistribuované na všetkých pumpách. Ročné a mesačné nie je problém zohnať, ale týždenných je málo.
Podarilo sa mi ju kúpiť na OMV. Predtým som bol na Shellke a dvoch Slovnaftkách, všade mi povedali, že ich už majú objednané a sú na ceste.
Podarilo sa mi ju kúpiť na OMV. Predtým som bol na Shellke a dvoch Slovnaftkách, všade mi povedali, že ich už majú objednané a sú na ceste.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Pekný dobrý večer
Dnes v Piešťanech opet suprový den! Ráno to vypadalo všelijak pak se to vybralo a paráda Doufám,že to bude i zítra!
Jinak dálniční známku nemám tady po meste ji nepotrebuji
Jinak zítra jsem si vyjednal jen dve procedury abych mohl dojet na tu desátou.Jestli to stihnu tak ho ješte nechám umýt ale byl mytý a luksovaný když jsem jel na Slovensko.Já se koupu za nej i šestkrát dene
Už se teším !Tak ať nám jezdí a nezlobí
Dnes v Piešťanech opet suprový den! Ráno to vypadalo všelijak pak se to vybralo a paráda Doufám,že to bude i zítra!
Jinak dálniční známku nemám tady po meste ji nepotrebuji
Jinak zítra jsem si vyjednal jen dve procedury abych mohl dojet na tu desátou.Jestli to stihnu tak ho ješte nechám umýt ale byl mytý a luksovaný když jsem jel na Slovensko.Já se koupu za nej i šestkrát dene
Už se teším !Tak ať nám jezdí a nezlobí
MIPO kup ju aj mne.Ak sa ti daaaaaaaaaaaaaamipo píše:Diaľničné známky sa už opäť robia a kontrolujú. Problém je, že ešte nie su rozdistribuované na všetkých pumpách. Ročné a mesačné nie je problém zohnať, ale týždenných je málo.
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
HLAVNE FOTTE CO TO DA !!!!!!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: