Dovolená v Itálii
Moderátor: Blue Lanos
Dovolená v Itálii
Tak vás všechny zdravím po svém návratu ze čtrnácti denní dovolené v Itálii.Esperko šlapalo jak hodinky,najel jsem 2 500km a bez nějakého závodění se spotřeba pohybovala kolem 7,2 - 7,4l/100km .Až mě to překvapilo.Palubní počítač ruské výroby se také osvědčil a jeho hodnoty kupodivu souhlasí i když se to manuálně přepočítá.Už jsem si i zvyknul,že neukazuje spotřebu průměrnou,ale jen okamžitou,ale i podle toho se dá celkem jet.
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
- Reklama
Co se týká cesty,tak ta probíhala naprosto bez problémů.Dálnice v Rakosku a v Itálii jsou mnohem lepší než u nás,ale to pro mnohé z nás není novinka.Byl jsem zhruba v prostředku itálie(Palmová riviera) a poplatky za dálnice v Itálii vyšly na 900 za jednu cestu.Benzín v Itálii je o něco drašší než jinde, ikdyž po současném zdražení u nás se je zhruba na stejno.Tam takové razantní zvýšení nebylo.Všude (benzín,mýto na dálnici, suprmarkety) je lepší platit kartou.Člověk nemusí mít u sebe tolik hotovosti a i kuz je o něco malinko výhodnější a hlavně je to bez poplatku.Karty berou i u těch nejzapadlejších benzínek.
Pokud někoho ještě něco zajímá,tak mile rád dám co nejpodrobnější informace.
Pokud někoho ještě něco zajímá,tak mile rád dám co nejpodrobnější informace.
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.