Chad
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
No to je prave to! Sice mi to nechrčí, ale když spustím vystražný, tak blikají normalne vsechny. Pak to zase zkusim packou a po par bliknuti umrou.Kruger !!! píše:No, mě po ránu třeba blinkry nejdou vůbec, jenom to u přerušovače chrčí (něco jako zkrat nebo co), ale zajímavé je, že když zapnu trojuhelník bliká to normálně a pak i ty boční blinkry jedou (asi budu mít něco s tím vypínačem. Ale teď co poradit tobě ... Zkus to samé co dělám já, před jizdou (i v průběhu) zmáčknout trojúhelník. Pokud to nebude ono, může to být i v samotném přerušovači. V páčce bych tu chybu asi neviděl !!!
Hmm, vyzkousim to vycistit. Jinak jsem s packou zkousel ruzne smrdlat a blinkry se nerozblikaly. Respektive, kdyz jsem je vypl a zapl, tak zase 1-2x blikly a pak zhasly.m*a*r*e*k píše:prip. mozno treba nejako vycistit tu packu, neskusal si tu packu zatlacit trosicku viac ked prestanu blikat smerovky ? ci sa zase nespustia.
jo aha... vida ... sice se mi to stava, kdyz je to auto studeny, ale pak se se to po zahrati muze vyhnout smerem k sobe a lip spinat. Takze si jdu objednat packu. DikyPepe píše:Na 99,9% to jsou kontakty v přepínači blinkrů (v páčce) - je to vyhřátý. Když sepneš varovný, jde to přes jinej spínač a pak to šlape normálně. Paradoxem je, že když páčku vyndáš (jde to poměrně jednuše) a proměříš, nic nezjistíš, kontakt tam bude. Při zátěži se to ohřeje a malinko se oddálí kontakty a už to nebliká. Přihnout to nepomůže, myslim, že to ani nejde.
Mě to dělaly dálkový světla. Po rozsvícení 5-10 vteřin a pak tma. Pomohla jen výměna páčky. Po přihnutí to fungovalo chvíli a pak to bylo stejný.
BTW: cena 1500,- je sranda - stávala víc a stará z vrakáče se nevyplatí.
Mne to zadymilo na lavej packe - na svetla. A to horela spinacka. taky orechKruger !!! píše:Když už tady řeíme ty páčky : NEvíte proč se mi někdy kouří od páčky spouštící stěrače (sice se to už dlouho neprjevilo, ale i tak. Nevím co si o tom mám myslet, na zkrat to nevypadá, protože vždycky fungují tak jak mají (I don´t understand it)!
Ale zvláštní je, že všechno funguje, teda až na spínání rádia kličkem !!!]Rebro[ píše:Mne to zadymilo na lavej packe - na svetla. A to horela spinacka. taky orechKruger !!! píše:Když už tady řeíme ty páčky : NEvíte proč se mi někdy kouří od páčky spouštící stěrače (sice se to už dlouho neprjevilo, ale i tak. Nevím co si o tom mám myslet, na zkrat to nevypadá, protože vždycky fungují tak jak mají (I don´t understand it)!
Tak jsem vymenil packu pod volantem a uoaalaa .... furt to blbnePepe píše:Na 99,9% to jsou kontakty v přepínači blinkrů (v páčce) - je to vyhřátý. Když sepneš varovný, jde to přes jinej spínač a pak to šlape normálně. Paradoxem je, že když páčku vyndáš (jde to poměrně jednuše) a proměříš, nic nezjistíš, kontakt tam bude. Při zátěži se to ohřeje a malinko se oddálí kontakty a už to nebliká. Přihnout to nepomůže, myslim, že to ani nejde.
Mě to dělaly dálkový světla. Po rozsvícení 5-10 vteřin a pak tma. Pomohla jen výměna páčky. Po přihnutí to fungovalo chvíli a pak to bylo stejný.
BTW: cena 1500,- je sranda - stávala víc a stará z vrakáče se nevyplatí.
S tou skálou je to vynikající nápad !!! Ale spíš popros v servise, ať ti ho nejdříve zapůjčí, že to odzkoušíš, a když to spíač nebude, tak požádej o vypínač varovného osvětlení (tak nějak se mi zdá, že to je snad v sérii či co !!!Chad píše:Tak jsem vymenil packu pod volantem a uoaalaa .... furt to blbnePepe píše:Na 99,9% to jsou kontakty v přepínači blinkrů (v páčce) - je to vyhřátý. Když sepneš varovný, jde to přes jinej spínač a pak to šlape normálně. Paradoxem je, že když páčku vyndáš (jde to poměrně jednuše) a proměříš, nic nezjistíš, kontakt tam bude. Při zátěži se to ohřeje a malinko se oddálí kontakty a už to nebliká. Přihnout to nepomůže, myslim, že to ani nejde.
BTW: cena 1500,- je sranda - stávala víc a stará z vrakáče se nevyplatí.Takze jeste koupim novy prerusovac a jestli to nebude OK, tak auto hodim ze skaly
Dik zkusim to, ten vypinac varovneho osvetleni je taky v pojistkove skrince?Kruger !!! píše:S tou skálou je to vynikající nápad !!! Ale spíš popros v servise, ať ti ho nejdříve zapůjčí, že to odzkoušíš, a když to spíač nebude, tak požádej o vypínač varovného osvětlení (tak nějak se mi zdá, že to je snad v sérii či co !!!Chad píše: Tak jsem vymenil packu pod volantem a uoaalaa .... furt to blbneTakze jeste koupim novy prerusovac a jestli to nebude OK, tak auto hodim ze skaly
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |