Druhe vyroci
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Druhe vyroci
No tak dneska jsou tomu prave dva roky, co jsem se zaregistroval na foru
Jinak po koupi lanose, jsem o nem nevedel skoro nic a tady jsem hned dostal nekolik uzitecnych rad/v tu dobu nas tady bylo hodne malo!/a vzdy mi nekdo poradil, kdyz jsem resil nejaky problem, nebo zavadu.
Nejvetsi dik patri Blue Lanosovi, ale samozrejme dekuju VSEM a v te poslednejsi dobe nam tady hodne pomahaji nasi mechanici, ze kluci?
No doufam, ze i ja sam, jsem po tech dvou letech nasbiral nejake zkusenosti a treba se budou zase nekomu hodit.
Jo a jsem tady s Vama rad, ale to jste si asi vsimli, ze?
Jinak po koupi lanose, jsem o nem nevedel skoro nic a tady jsem hned dostal nekolik uzitecnych rad/v tu dobu nas tady bylo hodne malo!/a vzdy mi nekdo poradil, kdyz jsem resil nejaky problem, nebo zavadu.
Nejvetsi dik patri Blue Lanosovi, ale samozrejme dekuju VSEM a v te poslednejsi dobe nam tady hodne pomahaji nasi mechanici, ze kluci?
No doufam, ze i ja sam, jsem po tech dvou letech nasbiral nejake zkusenosti a treba se budou zase nekomu hodit.
Jo a jsem tady s Vama rad, ale to jste si asi vsimli, ze?
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
- Blue Lanos
Dakujeem ze si si spomenul
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- Blue Lanos
no moje bolo peti lete a teraz ma cez 7r.
ale este ze zo nanom nie je vidiet
ale este ze zo nanom nie je vidiet
http://www.cardomain.com/id/27101976
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: