Klubové visačky - klíčenky
Moderátor: Blue Lanos
Tak co bude se samolepkama a šňůrkama na krk? Děje se něco, nebo se jen teoretizuje? Já už bych chtěl lepit a nosit (s hrdosti). Mimochodem dnes jsem jel s Matizem na Svitavy, tam (proti větru) na rovince 142, zpátky (po větru) 167 ) Příště beru GPS a poměřím odchylku tachometru.. H
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Já zatím řeším jen ty šňůry. Pořád nemám kalkulaci. Popoženu to...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ondráši chce to klídek,protože pokud se to nevyrobí ve větší serii a zde nemáš zajištěn odběr,tak to bude asi drahé.Teda drahé,špatně jsem se vyjádřil.Né každý dostatečně vydělává.Mě osobně na krk šňůra neláká.A to samé bude určitě i s těmi samolepícími proužky pod SPZ.Již jsem uvažoval udělat si to doma sám a potom to přelepit průhlednou samolepící páskou,ale zatím vyčkávám co se bude dít zde na fóru.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Tak já bych dal vyrobit ty trička, co říkáte. Pokud máte někdo nějaký graf. návrh, tak mi ho pošlete. Z hlediska ceny by asi bylo nejlépe bíle tričko + černý potisk. Co vy na to? H
-
- Kontaktovat uživatele:
klíčenka
já bych bral také klíčenku červenou
Do cervna budu neco takoveho delat pro svoji firmu, tak dam pak vedet jak to vypada cenove...
Ondráš tady svého času hodil návrh Matiz clubu ve dvojím provedení.shaman píše:Tak já bych dal vyrobit ty trička, co říkáte. Pokud máte někdo nějaký graf. návrh, tak mi ho pošlete. Z hlediska ceny by asi bylo nejlépe bíle tričko + černý potisk. Co vy na to? H
Ten první se dvěma Matýsky I a II. Červený a modrý. Graficky to vypadalo dobře. Já osobně mám bílé triko s fotkou mého Matýska - dostal jsem ho k Vánocům. Ale bral bych i jiné.
-
foto
Ahojky,
chtěl bych Ti zaslat foto ze srazu, ale nemám na Tebe mail.
Roman
Karviná
roman.w@centrum.cz
chtěl bych Ti zaslat foto ze srazu, ale nemám na Tebe mail.
Roman
Karviná
roman.w@centrum.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel, visačky jsou momentálně pasé.
|\/| /\ '|' | '/.
klíčenky
Jo to by bylo fakt dobrý - jsem taky pro tu modrou - určitě bych jí bral,ale snad nás nebude málo a náklady se zaplatí!!Jirka B.Ondras píše:Pokud nálepky na auto tak, jsem pro formát na podložku RZ / SPZ (taková nudle)
Ke klíčenkám: Ještě jednou pro jistotu upozorňuji, že všecky musí být stejné, tzn. nicky, barvy aut apod. bohužel není možné zohlednit...
- Miso29
- Kontaktovat uživatele:
Re: klíčenky
Hej bolo bi to fajnJ.Bad píše:Jo to by bylo fakt dobrý - jsem taky pro tu modrou - určitě bych jí bral,ale snad nás nebude málo a náklady se zaplatí!!Jirka B.Ondras píše:Pokud nálepky na auto tak, jsem pro formát na podložku RZ / SPZ (taková nudle)
Ke klíčenkám: Ještě jednou pro jistotu upozorňuji, že všecky musí být stejné, tzn. nicky, barvy aut apod. bohužel není možné zohlednit...
Zlaty Matiz 0.8SE r.v.98 green filter,cierna kapota,vyfuk Ulter Sport
Všechny tyto pokusy končí katastrofálním fiaskem. Nápady, to jo, to jsou. Ty řeči.....mělo by se.....mohlo by se....nedalo by se....., . Ale když dojde na konkrétní věc, zájem není. To je jako u srazů: ....měl by se udělat sraz, ale pokud možno kousek od bydliště, ať to někdo zajistí, možná přijedu. Zeptejte se Ivana, kolik měl problémů se srazem v Baldovci. Samozřejmě se do toho nikomu nechce.
Ondráš navrhoval klíčenky, já čepice - zájem minimální. Zatím jediné, co se podařilo, byly samolepky www.daewooclub.com (Tomáš), sklenice (Topol), trička Daewoo (Ivan) a trička Matíz clubu (já - kdybych se se někoho ptal, jaké a co na ně, tak do dneška nemáme nic, ani průkazky pro členy clubu). Do těchto věcí je nutno nejdřív investovat a to já v mé současné finanční situaci nemůžu.
Howg
Ondráš navrhoval klíčenky, já čepice - zájem minimální. Zatím jediné, co se podařilo, byly samolepky www.daewooclub.com (Tomáš), sklenice (Topol), trička Daewoo (Ivan) a trička Matíz clubu (já - kdybych se se někoho ptal, jaké a co na ně, tak do dneška nemáme nic, ani průkazky pro členy clubu). Do těchto věcí je nutno nejdřív investovat a to já v mé současné finanční situaci nemůžu.
Howg
Tak když se do toho chceš vrhnout - tak zjisti zájem a není přece problém se podívat do uživatelů a najednou je oslovit a zjistit jakej je zájem - podle toho se dá spočítat kolik kousků objednat a pak jednat.Jak sleduju sice novej,ale nadšenej z tohohle fóra tak myslím že ten zájem by mohl bejt velkej...Jirka B.Vojta píše:Všechny tyto pokusy končí katastrofálním fiaskem. Nápady, to jo, to jsou. Ty řeči.....mělo by se.....mohlo by se....nedalo by se....., . Ale když dojde na konkrétní věc, zájem není. To je jako u srazů: ....měl by se udělat sraz, ale pokud možno kousek od bydliště, ať to někdo zajistí, možná přijedu. Zeptejte se Ivana, kolik měl problémů se srazem v Baldovci. Samozřejmě se do toho nikomu nechce.
Howg