Elektrony a remus
Moderátor: Blue Lanos
v tom interieri je tej červenej fakticky viac, než moje oko znesie, ale popravde sa mi ani nepáči terajší výzor interieru môjho Kaloska. Tiež uvažujem o niekoľkých decentných červených doplnkoch. Začala som poťahmi. Ked ofotím, tak sa pokúsim tiež niečo dať do fotogalerie.
Ale taký výfuk by sa mi celkom páčil, už som o tom uvažovala pri pohlade na iné autá. Len som trocha mimo informácii, ako sa to vôbec dá toto zrealizovať a na koho sa prípadne obrátiť. (odpustite mi moju ženksú nevedomosť a prosím vás, nezmette ma ihned po stôl)
Inak elektrony su dobry nápad. Tiež sme to už realizovali a vyzerá to oveľa lepšie ako pôvodné disky.
Ale taký výfuk by sa mi celkom páčil, už som o tom uvažovala pri pohlade na iné autá. Len som trocha mimo informácii, ako sa to vôbec dá toto zrealizovať a na koho sa prípadne obrátiť. (odpustite mi moju ženksú nevedomosť a prosím vás, nezmette ma ihned po stôl)
Inak elektrony su dobry nápad. Tiež sme to už realizovali a vyzerá to oveľa lepšie ako pôvodné disky.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
kolesa OK
vyfuk OK
znak Daewoo pod znackou - NEPACI
listy na bokoch - ladia a nerusia celkovy dojem
polep na vcku nadrze - NEPACI
interier - niektore casti by som ja osobne asi vynechal ale zasa nebudi to dojem nezladenosti, takze v pohode
akoze nasavanie na prednej kapote - na Kalos-a sa to fakt nehodi a vkombinacii so striebornimi listami to nejde k sebe
celkovo - nebyt akozenasavania a druheho znaku pod zanckou je to OK
inak podobny polep na nadzi ma aj Blue
vyfuk OK
znak Daewoo pod znackou - NEPACI
listy na bokoch - ladia a nerusia celkovy dojem
polep na vcku nadrze - NEPACI
interier - niektore casti by som ja osobne asi vynechal ale zasa nebudi to dojem nezladenosti, takze v pohode
akoze nasavanie na prednej kapote - na Kalos-a sa to fakt nehodi a vkombinacii so striebornimi listami to nejde k sebe
celkovo - nebyt akozenasavania a druheho znaku pod zanckou je to OK
inak podobny polep na nadzi ma aj Blue
- Blue Lanos
Sa s toho nepoka**j V case ked som to tam lepil to bolo pekne a mne sa to paci a teraz takze to dole davat nebudem]Rebro[ píše:Ste fsetcia rovnaki. Zalozte si klub polepenych aut
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01