Propagace
Moderátor: Blue Lanos
Propagace
Tak jsem si udelal vizitky a kdyz vidim nejakou nubcu nebo lanos, ale i jiny daewoo jak jsou zaparkovany hned jim tam soupnu za sterac (daewooclub.com) jsem silene aktivni ridic
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
v pocatcich tohoto webu sem to taky delal, ale nesetkalo se to moc s uspechem, bo daewoo maj vetsinou duchodci nebo mlady kuci, ale prvni skupna je v presile
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Ja nechi byt pesimista ale ono se to nesetka ani ted. Treba v Praze davaji za sterace vsechno (restaurace, divadla, pujcky a taky predvolani ) a takrka vsichni to bez cteni zahazuji na zemmilosh píše:v pocatcich tohoto webu sem to taky delal, ale nesetkalo se to moc s uspechem, bo daewoo maj vetsinou duchodci nebo mlady kuci, ale prvni skupna je v presile
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
No dovol , ja to nehazu na zem, hledam nejblizsi kos (ale pravda, pises takrka vsichni ).Brainman píše:Ja nechi byt pesimista ale ono se to nesetka ani ted. Treba v Praze davaji za sterace vsechno (restaurace, divadla, pujcky a taky predvolani ) a takrka vsichni to bez cteni zahazuji na zemmilosh píše:v pocatcich tohoto webu sem to taky delal, ale nesetkalo se to moc s uspechem, bo daewoo maj vetsinou duchodci nebo mlady kuci, ale prvni skupna je v presile
no nejsem z prahy..alespon to zkusim .. rad bych treba vsechny ty nubcy kombi z naseho mesta /3/ kontaktoval a rad se tady s nima setkaval..tak uz jen proto
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
to sem si taky myslel a v UL ani jedna nexie, se kterou bych byl kamaradDREAM píše:no nejsem z prahy..alespon to zkusim .. rad bych treba vsechny ty nubcy kombi z naseho mesta /3/ kontaktoval a rad se tady s nima setkaval..tak uz jen proto
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
V Bratislave je nexií jak po daždi a aj tak sa tá moja pozná len s Grankovou.Dôchodcovia proste nemajú záujem.milosh píše:to sem si taky myslel a v UL ani jedna nexie, se kterou bych byl kamaradDREAM píše:no nejsem z prahy..alespon to zkusim .. rad bych treba vsechny ty nubcy kombi z naseho mesta /3/ kontaktoval a rad se tady s nima setkaval..tak uz jen proto
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
vcera som zaparkoval v Hornej Strede na take velikeeee strkove parkovisko pri jazere, boli tam okrem mna asi este 4 auta a ked som opustil auto, tak za mna zaparkoval druhy Lanos sedan (miesta tam bolo tam na 30 aut). aj som mu potom chcel dat nieco za stierac ale jedina vec co som mal pri sebe bol obal z keksov a prazdna flasa
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
lanos, nexia, nubira, matiz? vsimni si kdo v nich jezdi, u nas mlady zadny, krome meeMKa Slovensko píše:ale Lanosov maju zvatsa mladi ludia
Lanos nieje auto pre dochodcov
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Trochu chcem zviditelniť toto forumhttp://daewooklub.blogspot.com/2007/06/daewoo-klub.html