TUZING
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
No já myslím, že se vše musí dělat opravdu s láskou a citem, někdy stačí opravdu maličkost a hned je to o něčem jinémCiernygepard píše:Základ bude zrejme v tom,príliš to neupravovať,len tak,aby sa to dalo namontovať.Použiť skrutky,hlavne z vonka,aby bolo vidno,že na ne mám.No a žiadne lakovanie.Zásadne štetec,pretože ten zanecháva taký super efekt. No a keď mi aj niekoľkonásobnú vrstvu farby prežerie hrdza,tak v žiadnom prípade nevyvárať.Treba kúpiť poriadny poleo.Napr ako tie kocky hore a celé to polepiť a prelepiť a dolepiť. No a nesmiem zabudnúť na umelé prieduchy,veľa prieduchov a nasávačov.
Toľko som sa zatial naučil dokladným štúdiom. Ale človek nikdy nevie dosť,tak študujem ďalej.Za každú radu vopred vďaka.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- ]Rebro[
Ja, ako velky fanda tuzingu a priatel tuzerov prikladam dalsie dielka pre ostatnych k inspiracii. To co som si myslel, ze snad ani mozne nie je, sa stalo v Trencine realitou. Oh, som tak rad, ze som tam bol...
Ako prve tu je vysnene Firemanove Zubaru od ladicovej firmy SK Zjebing. Odporucam upriamit poroznost hlavne na xenony vo svetlach
Hned vedla stal asi jeho kamos. No jeho raketa ma az DVE nadrze. Do jednej ide klasicka 91ka a do tej druhej, vytunenej letecky benal!!!!
Okrem toho sa v nej este skryval otvor pre klimatizaciu. To je ten polep pod oknom
Okrem paradnej striesky, ktoru s Firemanom xcem i ja kuknite na tie TRI anteny. PRoste.. NASA sa moze schovat
Samozrejmostou je vysuvacie kridlo.....
A odvetranie motora....... jaj.. Shade tam nema motor?????
.... Ale zato ma nasraty zraloci vyraz ako BMW...
Na jednom sqoste som zahliadol taketo priserne hrube podlozky..
No a ako zlepsit brzdny ucinok? Predsa treba tam pacnut imitaciu kotuca
To je len taka skromna ukazka. Na viac som nemal odvahy. Co ked by mi dosli baterky hned na zaciatku?
Dakujem za pozornost [/list]
Ako prve tu je vysnene Firemanove Zubaru od ladicovej firmy SK Zjebing. Odporucam upriamit poroznost hlavne na xenony vo svetlach
Hned vedla stal asi jeho kamos. No jeho raketa ma az DVE nadrze. Do jednej ide klasicka 91ka a do tej druhej, vytunenej letecky benal!!!!
Okrem toho sa v nej este skryval otvor pre klimatizaciu. To je ten polep pod oknom
Okrem paradnej striesky, ktoru s Firemanom xcem i ja kuknite na tie TRI anteny. PRoste.. NASA sa moze schovat
Samozrejmostou je vysuvacie kridlo.....
A odvetranie motora....... jaj.. Shade tam nema motor?????
.... Ale zato ma nasraty zraloci vyraz ako BMW...
Na jednom sqoste som zahliadol taketo priserne hrube podlozky..
No a ako zlepsit brzdny ucinok? Predsa treba tam pacnut imitaciu kotuca
To je len taka skromna ukazka. Na viac som nemal odvahy. Co ked by mi dosli baterky hned na zaciatku?
Dakujem za pozornost [/list]
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory