POMÓC-Pokazené sťahovanie okna.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
POMÓC-Pokazené sťahovanie okna.
Čaute chalani.
Včera sa mi pokazilo sťahovanie okna na vodičovej strane.Otvoril som ho ešte v pohode , ale až som ho chcel zatvoriť tak to len prasklo a sklo sa viac nepohlo. Zatvoriť som ho zatvoril, ale len tak , že som ho vyťiahol rukou.Myslel som si , že sa sklo uvoľnilo a stači to len rozobrať a dať naspäť. A tak ako som prišiel s domov tak som sa do toho pustil,ale na moje sklamanie je chyba v niečom inom.
Na vodičovej strane je mechanizmus ktorý sťahuje a vyťahuje sklo pomocou oceľového lanka.Lanko sa sa roluje na ,ako by som to mohol nazvať na take koliesko, alebo kužeľ z drážkami.
Chyba je v tom , že lanko sa roztrapkalo a poškodilo a keď som chcel zatvoriť okno tak sa zaseklo a vytrhlo.
Chcem sa opýtať či stači zohnať to lanko a vymeniť a či sa to vôbec dá ,alebo tam musim dokúpiť celý mechanizmus.
Neviem ešte ako je to poprepájane,lebo je to tam zanitované a tak to musím najprv odvrtať.Ale dúfam, že je to zvlášť od motorčeka.
Ďalej,by som sa chcel opýtať či sklo mi stači iba uvoľniť s tých dvoch skrutiek a vytiahnuť,inak sa tam vlastne ani nedostanem.
A ešte či náhodou neviete kde by som to tak mohol pozhaňať, či náhodou nepoznáte niekoho kto rozpredáva Nexiu na nahradné diely,alebo či by tam pasovalo niečo podobné z iného auta.
Dik.
Včera sa mi pokazilo sťahovanie okna na vodičovej strane.Otvoril som ho ešte v pohode , ale až som ho chcel zatvoriť tak to len prasklo a sklo sa viac nepohlo. Zatvoriť som ho zatvoril, ale len tak , že som ho vyťiahol rukou.Myslel som si , že sa sklo uvoľnilo a stači to len rozobrať a dať naspäť. A tak ako som prišiel s domov tak som sa do toho pustil,ale na moje sklamanie je chyba v niečom inom.
Na vodičovej strane je mechanizmus ktorý sťahuje a vyťahuje sklo pomocou oceľového lanka.Lanko sa sa roluje na ,ako by som to mohol nazvať na take koliesko, alebo kužeľ z drážkami.
Chyba je v tom , že lanko sa roztrapkalo a poškodilo a keď som chcel zatvoriť okno tak sa zaseklo a vytrhlo.
Chcem sa opýtať či stači zohnať to lanko a vymeniť a či sa to vôbec dá ,alebo tam musim dokúpiť celý mechanizmus.
Neviem ešte ako je to poprepájane,lebo je to tam zanitované a tak to musím najprv odvrtať.Ale dúfam, že je to zvlášť od motorčeka.
Ďalej,by som sa chcel opýtať či sklo mi stači iba uvoľniť s tých dvoch skrutiek a vytiahnuť,inak sa tam vlastne ani nedostanem.
A ešte či náhodou neviete kde by som to tak mohol pozhaňať, či náhodou nepoznáte niekoho kto rozpredáva Nexiu na nahradné diely,alebo či by tam pasovalo niečo podobné z iného auta.
Dik.
- Reklama
staci ked kupis novu stahovacku (obsahuje aj lanko), motorcek je samostatny. Stahovacka stoji okolo 600 sk, motorcek okolo 2000 sk - zozenies aj lacnejsie, v servise ti to opravia zhruba za liter, skus napisat firemanovi, on ma nexiu na nahradne diely.
P.S. ocas staci pozriet starsie prispevky, popisalo sa tu o tom uz dost vela
P.S. ocas staci pozriet starsie prispevky, popisalo sa tu o tom uz dost vela
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
jak na to tak koukam tak jsem rad ze mam misto elektriky ty 2 svihadla
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No, jo, 700,- jenže pak tlumiče, nadzviátka ložiska brzdové obložení atd. bych mohl pokračovat donekonečna (tiše závidím těm, co takové problémy nemají )Radmont píše:ja by som auto bez elekttrickych okien uz nechcel. a ak sa vam zda vela 700 sk za opravu, tak mne sa to stalo po 7 rokoch a zratajte si kolko date mesacne do benzinu
pro rolando 1 kup novou stahovacku kluci ze slovenska ti radi reknou kde to koupili.a staci jen povolit 2 sroubky na okne a vytahnout ho.a stahovacka je zvlast od motorku(ale to tu uz nekdo psal)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
ja som pisal len o okne. ono auto po 4-5 rokoch je taka bezzodna pokladnicka, stale hadzem do nej peniaze a stale nie je dost. Vsak uz sa blizi cas ked pojde "tesit" niekoho inehoKruger !!! píše:No, jo, 700,- jenže pak tlumiče, nadzviátka ložiska brzdové obložení atd. bych mohl pokračovat donekonečna (tiše závidím těm, co takové problémy nemají )Radmont píše:ja by som auto bez elekttrickych okien uz nechcel. a ak sa vam zda vela 700 sk za opravu, tak mne sa to stalo po 7 rokoch a zratajte si kolko date mesacne do benzinu
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k