pullitr/štucl s nametom II slovensky Daewoo/Chevrolet zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
pullitr/štucl s nametom II slovensky Daewoo/Chevrolet zraz
Pěkný den Pod mrakem ale neprší 21 stupňů
Vracím se k vašim samolepkám.Když jste se o nich začali bavit tak mě napadlo,že by nebylo od věci kdybycom měli na srazu i sklo s logem srazu.
Sice do skla nedělám/když jsem byl malý tak jsem dělal do textilu/
ale u nás se sklo vyrábí tak jsem zašel do jedné dílny kde dělají i sítotisk.
V požadavku byla i přijatelná cena.Dnes jsem byl na korektůře ale nechal jsem si to poslat mejlem.Jednalo by se o klasický pulitr/štucl/slabý sklo mírný soudek bez ucha,pulitr je cejchovaný.
Logo je umístěno nad sebou kvuli ceně aby šel pulitr jen jednou do mašiny.
Potřebuji od vás vědět.Jestli je to dobrý nápad a je ho možný dotáhnout do konce
Dále potřebuji vybrat která loga značek se vám nejvíc líbí a je možno je vzájemně přehodit z toho vznikne celý potisk srazu.Vidíte,že je prakticky zachovaný váš návrch.Cena za kus bude max. 50kč i s DPH.Jako soukromou zprávu potřebuji kdo by si je koupil.Přivezl bych je do Piešťan.
Ať nám jezdí a nezlobí
Protože to neumím tak návrh na stránky večer dodá DREAM
Vracím se k vašim samolepkám.Když jste se o nich začali bavit tak mě napadlo,že by nebylo od věci kdybycom měli na srazu i sklo s logem srazu.
Sice do skla nedělám/když jsem byl malý tak jsem dělal do textilu/
ale u nás se sklo vyrábí tak jsem zašel do jedné dílny kde dělají i sítotisk.
V požadavku byla i přijatelná cena.Dnes jsem byl na korektůře ale nechal jsem si to poslat mejlem.Jednalo by se o klasický pulitr/štucl/slabý sklo mírný soudek bez ucha,pulitr je cejchovaný.
Logo je umístěno nad sebou kvuli ceně aby šel pulitr jen jednou do mašiny.
Potřebuji od vás vědět.Jestli je to dobrý nápad a je ho možný dotáhnout do konce
Dále potřebuji vybrat která loga značek se vám nejvíc líbí a je možno je vzájemně přehodit z toho vznikne celý potisk srazu.Vidíte,že je prakticky zachovaný váš návrch.Cena za kus bude max. 50kč i s DPH.Jako soukromou zprávu potřebuji kdo by si je koupil.Přivezl bych je do Piešťan.
Ať nám jezdí a nezlobí
Protože to neumím tak návrh na stránky večer dodá DREAM
- Reklama
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
ja do piestan nejedu..ale nejak bych si ho od nekoho vyzvednul..to uz by se doladilo ...
jinak se me libi ten prostredni navrh ... a kdyby to bylo takhle stribnry nebylo by naskodu i ten chevrolet udelat stribrnej ...
jinak jsou pekny vsechny 3 podle me...a nevadilo by me mit jakykoliv za ty penizeee
jinak se me libi ten prostredni navrh ... a kdyby to bylo takhle stribnry nebylo by naskodu i ten chevrolet udelat stribrnej ...
jinak jsou pekny vsechny 3 podle me...a nevadilo by me mit jakykoliv za ty penizeee
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: