Nestrašpalikx píše:![]()
![]()
![]()
vy až se jednou potkate to bude neco.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ne, já včera usnul v sedm večer ........takže magor, jo sedí toAkri píše:sobota 5:40 rano, ty ses vetsi magor nez ja, nebo si se nakazil?Mareman píše:My nikam nejeli......my jsme všichni domakosoku píše:Tak sem se vrátil z tábora a koukám, že jste se tady rozjeli![]()
![]()
to je normal, ja se zase vzbudil dneska po seste vecerMareman píše:Ne, já včera usnul v sedm večer ........takže magor, jo sedí toAkri píše:sobota 5:40 rano, ty ses vetsi magor nez ja, nebo si se nakazil?Mareman píše: My nikam nejeli......my jsme všichni doma![]()
![]()
![]()
Co mě děsí je to, že začínám nacházet podobnosti mezi tebou a mnou........tak to je konecAkri píše:to je normal, ja se zase vzbudil dneska po seste vecerMareman píše:Ne, já včera usnul v sedm večer ........takže magor, jo sedí toAkri píše: sobota 5:40 rano, ty ses vetsi magor nez ja, nebo si se nakazil?![]()
![]()
![]()
Jestli ty nebude moje odlozeny dvojceMareman píše:Co mě děsí je to, že začínám nacházet podobnAkri píše:to je normal, ja se zase vzbudil dneska po seste vecerMareman píše: Ne, já včera usnul v sedm večer ........takže magor, jo sedí to![]()
![]()
osti mezi tebou a mnou........tak to je konec
![]()
................
![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |