Stropní čalounění
Moderátor: Blue Lanos
Stropní čalounění
Ahoj všichni, zkuste mi poradit, kde by se nechala sehnat zadní ukončovací lišta stropního čalounění. Zřejmě stářím a teplem se mi zkroutila a odpadla . Nasadit zpět nejde, protože je dost ztvrdlá. Nešlo by to něčím nahradit?
Dík za všechny postřehy.
Dík za všechny postřehy.
Daewoo Espero 2,0 CD automatic, 77kW.Modrá metalíza,klima,komplet v elektrice,palubní počítač Made in USSR.
- Reklama
Vzadu ju mám z polovice odpadnutú aj ja a v predu mi to začína odpadávať. Čudujem sa že ti to vzadu nevidno, mne to vidno. Chystám sa na to, ale až keď budem mať pevné nervy. Skusím je tam dostať spať a nejako, ešte neviem ako ju tam uchytiť.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Jo kluci stava se to.my je sendavame uplne protoze se zkrouti a uz tam nejde zpet.ale treba se vam to povede.objednat to neslo zkouseli sme to.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
No ako tak pozeram aj ja mam "25" rocne auto. Najskor som si myslel ze mi pada calunenie .... Mozna pomoc by bola - na zviazanie kalendarov a inych materialov sa pouzivaju plastove listy v tvare U . Len neviem ake hrube ich robia a ci by to pasovalo . Alebo niekde v stavebninach dake podobne veci ci nepredavaju - daku ukoncovaciu hranu alebo take daco...