U 5D uz bych ale cekal plastove, prece jen bryle jsou pak o poznani lehci, takze jen pro jistotu .Akri píše:Jasne, to jsem predpokladal, musi byt sklenenePavelZ píše:Ono nejde ani tak o obroucky jako o cocky, se sklenejma by to melo byt v pohode, ale s plastovejma bych to radsi nezkousel.
nátěr spodku auta
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No to asi davaji podle toho na co to potrebujes, kolega jich ma taky hodne, ale asi zamerne ma sklenene, ja nad tim nikdy nepremyslel, tak jsem si to ani neuvedomil, vidis toPavelZ píše:U 5D uz bych ale cekal plastove, prece jen bryle jsou pak o poznani lehci, takze jen pro jistotu .Akri píše:Jasne, to jsem predpokladal, musi byt sklenenePavelZ píše:Ono nejde ani tak o obroucky jako o cocky, se sklenejma by to melo byt v pohode, ale s plastovejma bych to radsi nezkousel.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Radsi se na to poptej, vim kolik stali bryle mne a to nemam moc silny, tak to neni sranda.Olda píše:Právě plastáky s antireflexem(vrstva proti proti odrazu světla), no zkusim se zeptat čim to mejou, nebo napatlám indulonou i ty brejle a rozleštim...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Mam taky plastovy se vsim moznym a upozornovali me i na to, ze si musim davat pozor i na cistici spreje na cisteni bryli, ze jen nektere jsou pouzitelne na plastova skla. Spreje pro normalni sklenene cocky by jim pry mohly ublizit. Sam sem to vyresil tak, ze mam jeste jedny bryle s levnejma plastovejma obrouckama a obycejnejma sklenenejma cockama pro drsnejsi prilezitosti.
Hmm, levný skleněný?? uvidíme...
Jo Akri ještě jedna věc, ted sem se dal na jarní odstranování koroze-OČISTEC!
Drbu rez jako kokot až mě ruce boolej (nelze použít technika-zvenku), chci se zeptat-bylo by možný se domluvit, potřeboval bych stříknout spodek a prahy(ubs mám v litrovejch plechovkách), svépomocí na to..., (musel bych sehnat tu fixírku, kompresor půjčit a vlézt někam na jámu ) ,
Nespěchá to nijak extra, za 2. měs. tam díry ještě nebudou (korodují jen prahy na pár místech a lemy, jinak spodek preventivně),
Kdyby sme na to někdy vlítli... co myslíš, bylo by možno?
Drbu rez jako kokot až mě ruce boolej (nelze použít technika-zvenku), chci se zeptat-bylo by možný se domluvit, potřeboval bych stříknout spodek a prahy(ubs mám v litrovejch plechovkách), svépomocí na to..., (musel bych sehnat tu fixírku, kompresor půjčit a vlézt někam na jámu ) ,
Nespěchá to nijak extra, za 2. měs. tam díry ještě nebudou (korodují jen prahy na pár místech a lemy, jinak spodek preventivně),
Dotaz na Akriho:
Chci ošetřit auto přípravky Dinitrol, podle předchozích příspěvků volím ML na dutiny, 482 Uni UBS na spodek. Musí se tyto přípravky ředit, případně čím, čím se dají odstranit případné úkapy na karoserii ? Kolik tak je potřeba na Daewoo Nubira combi ? Bude mi to dělat známý, co má vybavení a i nějakou praxi, je však něco, na co by se měl speciálně u Nubiry zaměřit (nějaká dutina, záhyb...)?? Díky
Volal jsem do Auto Color Liberec a není problém si nechat poslat i třeba i jeden sprej.
Chci ošetřit auto přípravky Dinitrol, podle předchozích příspěvků volím ML na dutiny, 482 Uni UBS na spodek. Musí se tyto přípravky ředit, případně čím, čím se dají odstranit případné úkapy na karoserii ? Kolik tak je potřeba na Daewoo Nubira combi ? Bude mi to dělat známý, co má vybavení a i nějakou praxi, je však něco, na co by se měl speciálně u Nubiry zaměřit (nějaká dutina, záhyb...)?? Díky
Volal jsem do Auto Color Liberec a není problém si nechat poslat i třeba i jeden sprej.
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
nasiel som toto mozno to pomoze
http://www.autocolor.sk/index.php?id=dinol
http://www.autocolor.sk/index.php?id=dinol
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Ja budem espero osetrovat rovnako ako skodovku. Hrdzu obrusit, komplet spodok a obrusene veci zakladovkou (S2003 rychlejsie schne a lepsie drzi nez S2000). TO zaroven odhali skrytu hrdzu, lebo plastizol sa napije riedidla a podhrdzaveny sa vyduje. Na zaschnuty zaklad body 910 (ten je bez asflatu, takze praska omnoho menej). Hlavne tam nechcem ani vidiet nieco mastne, pretoze niet nic lepsie nez ked potrebujete nieco opravit a komplet sa zamazate. Navyse olej v dutinach sa casom vymyje, zatial co ML pripravky nie. Okrem toho ak sa s tym clovek pohra a neriesi to tak ako keby sa tym zivil tak so zakladovkou, dratakom, body a rezistinom ml urobi omnoho lepsiu ochranu nez profici dinitrolom. Pretoze profici ak chcu zarobit nemozu sa s tym babrat. Navyse striekat vnutra dveri je podla mna prasacina, pretoze hmla pripravku sa dostane aj tam kam nema (do mechanizmov, gum, na sklo a pod.). Ale je to rychle a pohodlne to uznavam .
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Covece, tak tohle jsem uplne prehlidnulOlda píše:Hmm, levný skleněný?? uvidíme...
Uz to asi mas hotvy ze? podle toho datumu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Takze co se spodku tyce je ta 482 naprosto spickova, to jen doporucuju!!!Jenda píše:Dotaz na Akriho:
Ta se tusim redi tech benzinem, ale ja to neredim nikdy, je to akorat tak jak to je a je to lepsi mit malinko hustsi, to se tyka spis takovych rozdelanych plechovek, kde to malinko vyschne. Jinak na dutiny nevim co pouzit z toho co nabizeji, ja davam bud trafovy olej, nebo posledni dobou konkor a u lanose jsem ho jeste nedaval, ale taky ted budu, ale nevim jestli pred zimou, pac uvazuju o lakovani na jare a to bych se z toho asi posral Na spodku nic neni to nastrikas jak prd, dej to vsude, tim nic nezkazis a z laku se to da umyt technickym benzinem a nic se nestane.
U tech dutin je dobry to dat do sloupku, prahu, kapoty, vsech dveri, a zadni blatniky zevnitr, oddelat ty dekly v kufru a tam aby se to dostalomezi ty zdvojeny plechy a prave proto davam ty oleje, oni vzlinaji a dostanou se vsude, ty univerzalni nastriky jsou tekute a pochvili je z nich vosk a kdyz to nestihne nekam zatyct, je to napytel a uz se to tam nedostane jak to zaschne. Olej jede furt.
Spotrebu nevim, nekomu staci na spodek 5 litru, nekdo vypatla deset a dvanact, to polde toho kolik tam toho davas, kdyby na to prislo, vystrikam i 4 litry laku na kapotu, to je to same, ale neni to potreba myslim, ze tech 10 litru na kombika je maximum
Jo a aby se nezastrikalo auto, klidne ho po obvodu oblep zakryvaci folii z drogerie jak je ta v rozmerech 4x5 m, stoji asi 20kc a prefiknes ji napul a oblepis paskou, pulhodina navic, ale po nastriku odlepis a mas hotovo, zadne cisteni.
My spodky a dutiny v praci nedelame, ale jsem vyskolen z vlasnich aut
Hodne zdaru a Oldovi se jeste jednou omlouvam, kdyz nekde nereaguju klidne poslete SZ
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Pratele, tak mam spodek hotovej, nedelal jsem ho ja, protoze se mi naskytla moznost nechat si to udelat u znamyho, kterej si delal svoje a bylo mu uz jedno, jestli oprasi 1, nebo 2 auta, tak jsem si jen dodal material a Dinitrol to nebyl, kupodivu, i kdyz jsem ho tu tak vychvaloval...Naskytla se mi moznost koupit material od 3M, coz je jeste kvalitnejsi, ale vzdycky byl o dost drazssi a tak jsem o nem ani neuvazoval a nejlepsi z pohledu ceny a kvality vychazel dinitrol.
Tentokrat je situace jina a mam super cenu od 3M. Jeden litr nastriku vyjde na 130kc s DPH, bohuzel nejde zajistit bez DPH, ale i tak to je super.
Nastrik hned zasycha a je druhy den nelepivy a drzi to opravdu skvele.
Tady je presny nazev a oznaceni materialu, sam jsem spotreboval 10 litru, coz je asi tak prumer na jedno auto, kdyz se dela spodek komplet.
Kdyby nekdo potreboval, napiste mi SZ neni problem zajistit.
tak tady to je:
http://cms.3m.com/cms/CZ/cs/0-189/iRlclFR/view.jhtml
az stahnu fotky do pc, jeste sem nahodim presne foto
Tentokrat je situace jina a mam super cenu od 3M. Jeden litr nastriku vyjde na 130kc s DPH, bohuzel nejde zajistit bez DPH, ale i tak to je super.
Nastrik hned zasycha a je druhy den nelepivy a drzi to opravdu skvele.
Tady je presny nazev a oznaceni materialu, sam jsem spotreboval 10 litru, coz je asi tak prumer na jedno auto, kdyz se dela spodek komplet.
Kdyby nekdo potreboval, napiste mi SZ neni problem zajistit.
tak tady to je:
http://cms.3m.com/cms/CZ/cs/0-189/iRlclFR/view.jhtml
az stahnu fotky do pc, jeste sem nahodim presne foto
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Re: nátěr spodku auta
tak dnes jsem koupil DINITROL UBS 482 a stříbřenku na výfuk do 800tupňů a zítra jdeme na to!!!
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]