a spravili ste to dobre!!! opatovne sa tesim na lokse plnene pecienkoueMKa Slovensko píše:vyzera to tak ze ten zraz sme teraz zariadovali my dvaja, a aj sme to spolu konzultovali
2. Slovenský Daewoo/Chevrolet zraz - 17.9.2005 Piešťany
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Přeji dobrý večer.mipo píše:Tak som konečne doma z Čiech a čo to nevidím, počet sa zdojnásobil. Len tak ďalej a asopň sa môj Kalos nebude sám báť.
Přez blbej horoskop den docela šel Byly i horší
Tak jak bylo v Čechách?Popovídáme si v Pltniku nebo i jinde Tak jak to sleduji
bude to zajímavý Jak jsem koukal tak z koliby je to i kousek do Sĺňavy
když se bude chtít někdo vykoupat. Ale radši ne pod vlivem alkoholu to dopadá většinou špatně
Já sice ubytování s plnou penzí budu mít jištěný ale dám si klidně i kačicu ať mě třeba chytne žlučník
Tak to hlavně dobře vymyslete ať to třeba dopadne jak v tom Slovenském večerníčku ti dva chalani jak řikají "A JE TO"
Tak ať nám jezdí a nezlobí!
toto napadlo uz aj mna minule, ale .... nerad sa chvalimmipo píše:Inak ma tak napadlo, čo by nebolo od veci vytvoriť nejaký letáčik/plagát s informáciami o zraze (miesto/dátum/čas/atď) a ak by niekto chcel mohol by to niekam vylepiť, prípadne dať nejakému Deawrolákovi za stierač. Čo vy na to?
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
inak som este za, aby sa cca mesiac-dva-tri tyzdne pred zrazom urobil thread pre tych co pridu, ci ma niekto nieco na predaj, bud nejake ND na daewoo/chevy, alebo ine veci ktore by mohol na zraz priviezt, mozno niekto o nieco bude mat zaujem. teraz je na to este skoro, tak mozno o tyzden. takze nepiste to zatial sem, prosiiim
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Dobrý nápad.mrk píše:inak som este za, aby sa cca mesiac-dva-tri tyzdne pred zrazom urobil thread pre tych co pridu, ci ma niekto nieco na predaj, bud nejake ND na daewoo/chevy, alebo ine veci ktore by mohol na zraz priviezt, mozno niekto o nieco bude mat zaujem. teraz je na to este skoro, tak mozno o tyzden. takze nepiste to zatial sem, prosiiim
Inak niečo by som sa mohol pokúsiť vytvoriť aj ja, ale nič neslubujem. Tak ma potom nekameňujte:-)
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
samozrejme ze plagaty budem robit, ale az tento tyzden, uz sme sa o tom daaaavno bavili s viceprezidentom DLC p. Blue L. ja ako prezident DLC sa o to postaram
co sa tyka nalepiek tie ja robit nebudem, ale minuly rok ich slubil richi a este doteraz niesu, tak motzno ich stihne do tohoto zrazu spravit
co sa tyka nalepiek tie ja robit nebudem, ale minuly rok ich slubil richi a este doteraz niesu, tak motzno ich stihne do tohoto zrazu spravit