EWP car bol super v Piestanoch - teraz ked su v BA tak su to smejdi.
Bol som tam lebo mi nieco buchotalo v lavom prednom kolese(a s ked boli v piestanoch som mal dobru skusenost). Auto prijali, chalpik sa so mnou bol previezt po tom ich dvorceku kde sa to nemalo sancu prejavit. povedali ze sa na to pozru - auto som tam mal cely den a vecer mi povedali ze mi obuchali hrdzu z bubnoveho kotuca a uz im to nerobi. 350 sk a ABSOLUTNE nic nevyriesili a ani neprejavili zaujem o vysvetlenie a rpedvedenie problemu a jasne ze to buchotalo aj dalej. (nakoniec v inom servise po dvoch vymenenych, zaplatenych a nasledne rozpadnutych loziskach sa zistilo ze ASI mam zdeformovany naboj kolesa. tak ho idem dat vymenit a budem dufat, ze to je ten problem)
POtom mi tam este menili vyfuk (je to cca 1/2 roka uz) - a ked som bol teraz na STK tak mi napisali ze mam nejake pokazene vyfukove potrubie - jasne ze to moze byt aj nieco ine nez co oni menili, ale najst sa to tam asi dalo, ked uz to opravovali.
BTW: nie ze by som mal dobru skusenost inde - bol som aj v autoservise S+S (normalny servis - tamsom menil tie loziska) v petrzalke a su tam taki isti oj...vaci ako vsade inde.
Fakt som este nenasiel v Ba a okoli servis, kde by som bol spokojny s pracou