2. Slovenský Daewoo/Chevrolet zraz - 17.9.2005 Piešťany
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
no veru, mas pravdu, miesta na parkovanie je tu stale menej a menej, teraz nam vyznacovali miesta na statie a ubudlo asi 8 miest na parkovisku. ale kedze sa jedna o sobotu, tak tych miest by sa tolko snad aj naslo.eMKa Slovensko píše:ale neviem kde tam budeme parkovat, pri slovenskom dome bolo miesta dosta ale horsie to bude pri indians pube, radsej skusim najst nieco ine,
to mrk: nevies o niecom ty, sak si z PN.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
alebo skus navrhnut nejaky dobry podnik kde sa nas vela vojde a daju nam aj pri takomto pocte ludi mozno nejake pelsie ceny.
co sa tyka parkovania - chcem videit ako tam napraces min 20 aut, myslim takl aby sme sa nemuseli rozliezat po celych piestanoch. porozmyslaj a daj vediet. ja skusim zavolat do slovenskeho domu este a spytat sa na termin ci tam uz nemaju nejaku akciu
http://www.piestany.sk/firmy/stravovanie.php?id=89
skus kuknut toto co s toho poznas, ja nebudem robit robotu za cloveka s PN
co sa tyka parkovania - chcem videit ako tam napraces min 20 aut, myslim takl aby sme sa nemuseli rozliezat po celych piestanoch. porozmyslaj a daj vediet. ja skusim zavolat do slovenskeho domu este a spytat sa na termin ci tam uz nemaju nejaku akciu
http://www.piestany.sk/firmy/stravovanie.php?id=89
skus kuknut toto co s toho poznas, ja nebudem robit robotu za cloveka s PN
Takze najskor si treba polozit otazku - budete aj nieco jest ? Urcite ano, takze vylucim miesta, kde nic nevaria. Taktiez vylucim miesta ktore su daleko od parkovisk. Neviem ci sa nahodou v centre neplati za parkovanie cez vikend. Zistim.
Inak docela ujde este - KOLIBA PLTNIK - nachadza sa na Lodenici, da sa sediet vnutri aj vonku, stoly by nam vedeli vnutri pospajat, byvaju tam casto oslavy, svatby, aj varia, takze OK. Parkovanie super - par metrov odtial je taka volna plocha.
Nedaleko odtial je asi 200m za mestom SHERIFF PUB - len neviem, nemaju tam parkovisko sa mi zda. Ponuka jedal ako v slov. dvore/Indianse.
ostatne:
- Jazz art - nic pre nas, Korzo - v rekonstrukcii, Kominar - e e, Tosca - ina klientela, Arena - neviem ci varia ale velke parkovisko pred stadionom ale male stoly, Radnicka - daleko od parkovisk, Kominar - e e, Tematin - az za Moravanmi nV, Kazacok - az vecer, Koliba Cervena veza - parkovisko pre 5 aut ale ak sa chcete pobavit na nemeckom preklade ich jedaneho listka (tolko pravopisnych chyb a doslovnych prekladov na jednom mieste tak casto nenajdete) ...
Inak docela ujde este - KOLIBA PLTNIK - nachadza sa na Lodenici, da sa sediet vnutri aj vonku, stoly by nam vedeli vnutri pospajat, byvaju tam casto oslavy, svatby, aj varia, takze OK. Parkovanie super - par metrov odtial je taka volna plocha.
Nedaleko odtial je asi 200m za mestom SHERIFF PUB - len neviem, nemaju tam parkovisko sa mi zda. Ponuka jedal ako v slov. dvore/Indianse.
ostatne:
- Jazz art - nic pre nas, Korzo - v rekonstrukcii, Kominar - e e, Tosca - ina klientela, Arena - neviem ci varia ale velke parkovisko pred stadionom ale male stoly, Radnicka - daleko od parkovisk, Kominar - e e, Tematin - az za Moravanmi nV, Kazacok - az vecer, Koliba Cervena veza - parkovisko pre 5 aut ale ak sa chcete pobavit na nemeckom preklade ich jedaneho listka (tolko pravopisnych chyb a doslovnych prekladov na jednom mieste tak casto nenajdete) ...
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Indian`s Pub
tu sa da najest v PN: http://www.piestany.sk/firmy/stravovanie.php
priamy link: http://www.piestany.sk/firmy/stravovanie.php?id=89
zopar som vybral:
Názov: Indian`s Pub
Kategórie: stravovanie; kultúra; nočný bar; reštaurácie
Adresa: Teplická 105, 921 01 Piešťany
tel, fax: Tel.: +421-33-774 31 52 - kancelária
Tel.: +421-33-762 83 83 - bar
www adresa: http://www.indians.sk
e-mail: pub@indians.sk
Popis: Otváracie hodiny:
Pondelok - štvrtok: 11.00 - 01.00 h
Piatok: 11.00 - 04.00 h
Sobota: 15.00 - 04.00 h
Nedeľa: 15.00 - 12.00 h
Kuchyňa je otvorená do pol noci.
Názov: Koliba Pltník
Kategórie: stravovanie; reštaurácie
Adresa: Rekreačná 3, 921 01 Piešťany
tel, fax: Tel.: +421-33-762 61 85
www adresa:
e-mail:
Pondelok - nedeľa: 12.00 - 23.00 h
Prezentácia:
Názov: Reštaurácia Slovenský dvor
Sídlisko Adama Trajana 6, tel: +421/ 33/ 76 213 98, 0905 288 254
Najväčší gastro podnik v meste s kapacitou 150 miest ponúka: špeciality slovenskej kuchyňe, výhodné denné menu, príjemné posedenie s priateľmi, stužkové, svatby a akcie v štýlovom prostredí. Hudbu podľa vlastného želania - mp3 jukebox (4 300 titulov). Herňu so zábavnými automatmi - basketball, biliard, šípky, futbal, hokej. Atraktívne športové prenosy cez veľkoplošnú projekciu.
Otvorené: Nedeľa - Štvrtok 10:00 - 24:00, Piatok - Sobota 10:00 - 02:00
priamy link: http://www.piestany.sk/firmy/stravovanie.php?id=89
zopar som vybral:
Názov: Indian`s Pub
Kategórie: stravovanie; kultúra; nočný bar; reštaurácie
Adresa: Teplická 105, 921 01 Piešťany
tel, fax: Tel.: +421-33-774 31 52 - kancelária
Tel.: +421-33-762 83 83 - bar
www adresa: http://www.indians.sk
e-mail: pub@indians.sk
Pondelok - štvrtok: 11.00 - 01.00 h
Piatok: 11.00 - 04.00 h
Sobota: 15.00 - 04.00 h
Nedeľa: 15.00 - 12.00 h
Kuchyňa je otvorená do pol noci.
Názov: Koliba Pltník
Adresa: Rekreačná 3, 921 01 Piešťany
tel, fax: Tel.: +421-33-762 61 85
www adresa:
e-mail:
Pondelok - nedeľa: 12.00 - 23.00 h
Prezentácia:
Názov: Reštaurácia Slovenský dvor
Sídlisko Adama Trajana 6, tel: +421/ 33/ 76 213 98, 0905 288 254
Najväčší gastro podnik v meste s kapacitou 150 miest ponúka: špeciality slovenskej kuchyňe, výhodné denné menu, príjemné posedenie s priateľmi, stužkové, svatby a akcie v štýlovom prostredí. Hudbu podľa vlastného želania - mp3 jukebox (4 300 titulov). Herňu so zábavnými automatmi - basketball, biliard, šípky, futbal, hokej. Atraktívne športové prenosy cez veľkoplošnú projekciu.
Otvorené: Nedeľa - Štvrtok 10:00 - 24:00, Piatok - Sobota 10:00 - 02:00
Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne úte srp 09, 2005 10:44, celkem upraveno 3 x.
INDIANS - aktualny stav poctu volnych miest na parkovisku: cca 35ks
ARENU MOZES ASI ZMAZAT, LEBO TO JE LEN BAR SO STAVKOVOU KANCELARIOU + HERNA + TV SO SPORTOM, PITIE MAJU, ALE JEDLO MAM POCIT ZE VOBEC
ARENU MOZES ASI ZMAZAT, LEBO TO JE LEN BAR SO STAVKOVOU KANCELARIOU + HERNA + TV SO SPORTOM, PITIE MAJU, ALE JEDLO MAM POCIT ZE VOBEC
Naposledy upravil(a) mrk dne úte srp 09, 2005 10:39, celkem upraveno 2 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
takze, ZAJEDNAL som tak ako minuly rok SLOVENSKY DVOR, je to hlavne kvoli parkovaniu. hned vedla je velke parkovisko kde sa pomestime. vybavil som pre nas aj zlavy na to co skonzumujeme, budeme to mat ako minuly rok akurat lacnejsie . este budem upresnovat pocet ludi takze zatial ratam mimimalne jedno auto - 1 clovek, asi menej ludi ako aut nebude
Naposledy upravil(a) eMKa Slovensko dne úte srp 09, 2005 10:57, celkem upraveno 1 x.
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele: