KROUPY+DAEWWO=ŠPATNÝ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Cenu sem zjistil jen telefonem, ale prece jen uz je to nejakej patek, co sem tam volal - kvuli promackline na blatniku - a ta cena byla oproti lakovani dost zajimava, ale presne uz si ji napamatuju. Jen vim, ze maji nejakou cenu za prvni dulek na jednom dilu karoserie a pak nejaky nizsi za dalsi.Akri píše:hele nikde tam neuvadi cenukaso píše:Konec lakyrniku v Cechach.
a mimochodem, byl bych radsi, kdyby se to nemuselo delat, je to prace napicu
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ale nevim, kdyby bylo na kapote vic nez 50 dulku, jestli se to vyplati, ono jich tam po kroupach byva minimalne kolem 100, ale na ty klasicky promackliny to je opravdu superPavelZ píše:Cenu sem zjistil jen telefonem, ale prece jen uz je to nejakej patek, co sem tam volal - kvuli promackline na blatniku - a ta cena byla oproti lakovani dost zajimava, ale presne uz si ji napamatuju. Jen vim, ze maji nejakou cenu za prvni dulek na jednom dilu karoserie a pak nejaky nizsi za dalsi.Akri píše:hele nikde tam neuvadi cenukaso píše:Konec lakyrniku v Cechach.
a mimochodem, byl bych radsi, kdyby se to nemuselo delat, je to prace napicu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Tak mě to dnes pěkně vyděsilo! V garáži dělám mladejm Favorita, tak Mates stál před garáží. Přišla bouřka - nejdřív pěknej liják a pak kroupy. Půl Matesa jsem schoval do garáže, na druhou půlku jsem naházel deky, prošívanej kabát, kusy koberce a další krávoviny. Padaly kroupy sice menší, ale fest. Trvalo to asi minutu. Když jsem to všechno po bouřce z Matýska sundal, byl špinavej jako svině. Já v té garáži dělám všechno, včetně dřevařiny a ty hadry byly pěkně špinavý. Ale hlavně, že jsem ho zachránil - ani škrábanec. Ale umejt jsem ho musel. Zas.... počasí.
Mě potkali asi 2 cm kroupy teď na Slovensku. Byl jsem z toho taky nadšenej Moc jsem to neohledával, ale dalšího důlku jsem si nevšiml........za to pak po cestě jsem chytl do dveří šutr od kamionu, takže tam mám další ozdobu Je fakt, že už mi víckrát připadlo, že většina ostatních aut musí mít ty plechy silnější, protože na tom mým těch důlků přibývá nějak moc rychle
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak takove jsem uz taky zazil, ale jak byvaji vetsi, tak to u nas nikdy nebylo, nejvetsi mely 1,5cm.
Ale videl jsem auto po smrsti ve Francii a to nemelo jediny svetlo a doliky jak po tenisakach, to bych zazit teda rozhodne nechtel, melo to vybity i bocni okenka, jak sel vitr z boku, tak druha strana byla netknuta
Ale videl jsem auto po smrsti ve Francii a to nemelo jediny svetlo a doliky jak po tenisakach, to bych zazit teda rozhodne nechtel, melo to vybity i bocni okenka, jak sel vitr z boku, tak druha strana byla netknuta
AKRI - (byl) Muž z Ria !