Co byste zde zmenili?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
hmm, to nejde, bud uplne omezit nebo je nechat jak to jefireman píše:zakazal by som pisat anonymom po 3 prispevku 1. na otukanie a 2. na registraciu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je asi jediny rozumny uzivatel , pac vali bez widli! mne pod linuxem nechce chodit modemvado píše:Hehe, tak pouzivajte nieco ine, ako M$ Internet Explorer , napriklad FireFox, alebo Operu . Ja sem chodim cez Operu uz od zaciatku, a este ani raz sa mi nestalo, ze by ma to automaticky neprihlasilo (ale podotykam, ze navyse som pod Linuxom , ale to by nemalo mat na to vplyv).Akri píše: Nerad, ale musim se Jardy zastat, mne to zaclo cirka taky pred tydnem nepravidelne delat, ja cistim cely widle a delam pravidelny nedobrovolny reinstal docela casto, tak mam furt uklizeno
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
buďme otevření
myslím, že by to nebylo přínosem, protože by to zbytečně odrazovalo. Taky jsem se ze startu nechtěl registrovat. A teď jsem tu.Akri píše:Tak bych byl pro uplne omezeni
zmenil bych trosku vic starost o tohle forum .. myslim tim technicky ... phpbb mam nauceny nazpamet jako vsechny open source veci a vadi me tady neustaly problemy s fotkama, odhlasovanim , nepripojeny podpis atd..atd...
to z jinych phpbb neznam...
ale jinak do pohody...gut forum ... ale kdyz uz se to resi nemoh sem si to odpustit
a moje skromny prani by bylo vetsi podpis...
to z jinych phpbb neznam...
ale jinak do pohody...gut forum ... ale kdyz uz se to resi nemoh sem si to odpustit
a moje skromny prani by bylo vetsi podpis...
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
2 DREAM: ja vim, neni to zrovna koser, ale jde hlavne o to ze cas je nas nejvetsi nepritel. server jede u clovicka, co bydli v Brne a prucje ve Vidni a proto se moc okamzite komunikovat neda, no a ja sam toho moc nevykoumam. Ale spolecnyma silama to treba zvladneme
Jinak podpis je myslim dostacujici, mrkni na nove forum skodahome.cz a uvidis, CO TO JE MAXIMALNI POVOLENY PODPIS
Jinak podpis je myslim dostacujici, mrkni na nove forum skodahome.cz a uvidis, CO TO JE MAXIMALNI POVOLENY PODPIS
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet