predne kotucove brzdy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
predne kotucove brzdy
po tazkych debatach s kolegom Rebrom sme dospeli k tomu ze je treba v tych brzdach konecne spravit jasno
toto su strmene ako mam ja na mojej Nessi 1.5 16V 5dv htb GTX r.v.1996
tieto strmene ma udajne kolega Rebro
a tieto mam ja z tej rozbitej Nexie
ake su to systemy ?velkosti a hrubky kotucov?ktore systemy sa daju zamenit?
toto su strmene ako mam ja na mojej Nessi 1.5 16V 5dv htb GTX r.v.1996
tieto strmene ma udajne kolega Rebro
a tieto mam ja z tej rozbitej Nexie
ake su to systemy ?velkosti a hrubky kotucov?ktore systemy sa daju zamenit?
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
- Reklama
precitaj si na www.kadett.cz - brzdy. Tam je to do detailov vysvetlene, pripadne na www.nexiaclub.com Pecov navod na vymenu prednych brzd.
Nexia ma obecne chladene kotuce, bud 236 mm /20mm hrube, chladene (tie zmestis do 13") alebo 256 mm/ 22 - 24 mm hrube , chladene - tie do 13" kolies nedas.
Nexia ma obecne chladene kotuce, bud 236 mm /20mm hrube, chladene (tie zmestis do 13") alebo 256 mm/ 22 - 24 mm hrube , chladene - tie do 13" kolies nedas.
- richiprofi
- Kontaktovat uživatele:
Mám možná řešení pro ty komu přední třmeny zatuhávají. sežeňte si prasátka z kadetta nebo ascony a budete mít pokoj možná. ty maj ty válečky, které pohání vnější třmen s mazacíma drážkama. dnes sem si koupil u jednoho vexláka z autama řikal že 3 roky mu leželi v kopřivách tak sme je rozebrali a ty válečky šli jako hodinky, malíčkem sem s nimi hejbal. A to řikal že ještě neví jak dlouho je měl někdo na autě
Ale mám jeden problém, Jedno kolo mi přibržďuje je to strašně vařící, vim že ty válečky choděj ale asi se mi dostal bordel do toho hlavního válce tak se asi nevrací, nebo nevíte co stim???
Jo jinak cena 300 za jeden tak že 600 za obě.
Nový stojí Daewoo ne opel takže k hovnu 1900 jedno ne???
Ale mám jeden problém, Jedno kolo mi přibržďuje je to strašně vařící, vim že ty válečky choděj ale asi se mi dostal bordel do toho hlavního válce tak se asi nevrací, nebo nevíte co stim???
Jo jinak cena 300 za jeden tak že 600 za obě.
Nový stojí Daewoo ne opel takže k hovnu 1900 jedno ne???
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jsem maximalne spokojeny s kotoucem ATE POWER DISK, trmeny z Kateda GSi a destickami ATE. Vice na http://www.ebrieta.com/nexia, sekce 'upravy'.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project