Nevím proč, ale po každém připojení si označím "přihlásit při každém připojení" a vždycky se musím znovu přihlásit. Dělá mi to asi týden. Nevíte někdo, co s tím?
Vojta píše:Nevím proč, ale po každém připojení si označím "přihlásit při každém připojení" a vždycky se musím znovu přihlásit. Dělá mi to asi týden. Nevíte někdo, co s tím?
Mám ten samý problém. Musíme to reklamovat u admina
]Rebro[ píše:Mate povolene cookies? Ak ano, tak ich zmazte. A vymazte aj Temporary Internet Files
Jistě že mám. Temporary files mažu pravidelně, nejen od inetu, protože jinak je dost zahumusený disk
Nerad, ale musim se Jardy zastat, mne to zaclo cirka taky pred tydnem nepravidelne delat, ja cistim cely widle a delam pravidelny nedobrovolny reinstal docela casto, tak mam furt uklizeno
AKRI - (byl) Muž z Ria ! AVEOtici všech zemí, spojte se
Akri píše:
Nerad, ale musim se Jardy zastat, mne to zaclo cirka taky pred tydnem nepravidelne delat, ja cistim cely widle a delam pravidelny nedobrovolny reinstal docela casto, tak mam furt uklizeno
Hehe, tak pouzivajte nieco ine, ako M$ Internet Explorer , napriklad FireFox, alebo Operu . Ja sem chodim cez Operu uz od zaciatku, a este ani raz sa mi nestalo, ze by ma to automaticky neprihlasilo (ale podotykam, ze navyse som pod Linuxom , ale to by nemalo mat na to vplyv).
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black