no to si pisJarda69 píše:Hele koukám že jsme skoro stejná krevní skupina Až se někde potkáme osobně doufám že bude prdelAkri píše:Kázeň, to je to hlavní, tak je to spravné, tak to má byt
Fórum usíná o půlnoci ...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- ]Rebro[
Mi kamos hovoril, ze na obed dostanu riaditelske volno kedze maju v kancli cez 30°C. No ja nemam sefa zajtra f praci, tak asi tiez zdrhnemJarda69 píše:Dnes to bylo venku docela hustý, zítra bude bohužel ještě hůř, to by měla být práce zakázaná zákonem
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Neboli kocour není doma, myši mají pré]Rebro[ píše:Mi kamos hovoril, ze na obed dostanu riaditelske volno kedze maju v kancli cez 30°C. No ja nemam sefa zajtra f praci, tak asi tiez zdrhnemJarda69 píše:Dnes to bylo venku docela hustý, zítra bude bohužel ještě hůř, to by měla být práce zakázaná zákonem
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja mel v planu ve tri jit domu a predstav si, ze od pul druhy do 16 hod nesel ta svine el. proud a musel jsem cekat az ho nahodi a dodelat to, tak jsem sice nic nedelal, ale mohl jsem byt davno domaJarda69 píše:Dnes to bylo venku docela hustý, zítra bude bohužel ještě hůř, to by měla být práce zakázaná zákonem
jsem proste smolar od prirozeni
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se