vado píše:Hehe, myslim, ze som tymto napadom zaujal velku cast publika Aspon zistime, kolko nadejnych Chevroletakov si vychovavame Pripadne mozeme zorganizovat sutaz, kto z mladeze sa najrychlejsie dostane za volant tatikovho auta a vydrzi najdlhsie trubit
Ale to potom asi eMKa bude musiet presvedcit miestnu skolku, aby mali v tu sobotu otvorene a prichystany obed pre potomstvo
no neviem za ako rychlo sa dostane moj rocny syn za volant (bez pomoci sa tam nedostane ) ale co sa tyka trubenia, tak tam je konkurencieschopny... len aby baterka vydrzala on si totizto pusta radio na plne pecky...
Anonymous píše:
no neviem za ako rychlo sa dostane moj rocny syn za volant (bez pomoci sa tam nedostane ) ale co sa tyka trubenia, tak tam je konkurencieschopny... len aby baterka vydrzala on si totizto pusta radio na plne pecky...
Anonymous píše:
Chalosi, mal som teraz jeden telefonat.
Ohladne servisneho manualu - viete ho niekto do piestan doniest?
ak ano skuste sem hodit dake cislo kam vam moze ten pan zatelefonovat a dohodnut sa s vami.
a ozaj mozem sa zucastnit s mojou ASTRA G, alebo uprednostnite Fiat 126p ?
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
moze si ho kupit priamo na zraze, bude to pravdepodobne mozne, tam su ochotny ludia a pridu do prace kvoli nam tak isto ako minuly rok ak do toho nic aj im nevleze
kaso píše:No a bude sa konat v servise nejaka AKCIA To ma zaujima nechal by som si nieco urobit za akciovu cenu
kontaktuj servis a spytajk sa ich ci by boli ochotny, ale to by si musel presne povedat co potrebujes spravit. pripadne napis sem na forum a ja to vyzistim OK