VIDEO MILOVICE - JARO 2005
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
VIDEO MILOVICE - JARO 2005
Tak konecne mi prislo dvd s videem z Milovic, tak to trosku sestriham a hnedle to hodim na web
Franto dik
Franto dik
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Video je hotovy, necelych 8 minut a 85MB. Dodal jsem tam i nejakou muziku, protoze to chrochtani od vetru bylo hrozny
Uz to sypu na web, jeste dnes snad bude odkaz, mam na upload jen 10kb/s, takze to jeste tak 2-3hodky pojede
Uz to sypu na web, jeste dnes snad bude odkaz, mam na upload jen 10kb/s, takze to jeste tak 2-3hodky pojede
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Rebro: S muzikou se nezavdecis
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný, atmošku to vystihuje. Jen v záběrech bylo málo Matizů. Ale co není v matroši, to tam asi nevestřihneš...
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Ja to netocil, jinak bych tam zabral cely daewooclub
Ale i tak jsem rad za kazdy video, kde sou korejci, kor kdyz to je video s autama a lidma co znam
Ale i tak jsem rad za kazdy video, kde sou korejci, kor kdyz to je video s autama a lidma co znam
Tak a mame tu jeste jedno video, tentokrat od Oldy
Doufam ze ted uz si nikdo nebude stezovat na hudbu (bo tam zadna neni) nebo na kvalitu obrazu (nic jsem nekomprimoval)
Stahujte zde http://www.nexiaclub.com/download.php?sekce=2
Doufam ze ted uz si nikdo nebude stezovat na hudbu (bo tam zadna neni) nebo na kvalitu obrazu (nic jsem nekomprimoval)
Stahujte zde http://www.nexiaclub.com/download.php?sekce=2
Re: VIDEO MILOVICE - JARO 2005
Stare video ale vzdy potesi, nostalgie
- ]Rebro[
Re: VIDEO MILOVICE - JARO 2005
Hehe, tiez som ho dal stahovat. A pritom som si nenaroloval nizsie, ze som ho uz videl Ale jednoznacne potesilo Esteze funguje link
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory