Otevírání kufru
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Otevírání kufru
Mám Nexii GL 1.5 a pokud chci otevřít kufr pomocí tlačítka u volantu,kufr se neotevře nevíte čím by to mohlo být pojistky jsou v pořádku.Díky
- Reklama
urcite to bude spatna pojistka, me to taky delalo, vymenil jsem a jedu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kufor
kufor mojho auta MILUJEM!!
je to jediny sposob ako sa do auta dostanem, ked zamrznu zamky!
napr. dnes rano v jasnej som do auta opat liezol kufrom
vysvetlite mi niekto, preco tento zamok nezamrza
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Protože korejští konstruktéři si byli vědomi toho, že nějak se do auta v zimě dostat musíš
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Poděkování
.Měl jsi opravdu bylo to tou pojistkou podíval jsem se špatně do schématu.Díkes tlačítko už funguje.milosh píše:urcite to bude spatna pojistka, me to taky delalo, vymenil jsem a jedu
- Blue Lanos
...aj by si sa mohol zaregistrovat len tak BTW
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Ja vedel, ze to je pojistkou
No jinak co se tyce problemu pri zamrzani zamku, nejlepsi reseni je instalace centralu
No jinak co se tyce problemu pri zamrzani zamku, nejlepsi reseni je instalace centralu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
jj mne ece central nezamrzlmilosh píše:Ja vedel, ze to je pojistkou
http://www.cardomain.com/id/27101976
- Dáša Olomouc
Re: kufor
Jestli to nebude tím, že nad tím zámkem není okno, kterým by do toho zámku teklo. Třeba.voyo píše:kufor mojho auta MILUJEM!!
Dáša
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
- Tomas T.
- Kontaktovat uživatele:
Milosh: Mne zamrza aj central (na dialkove), ani ten nepomaha (a ked mu chcem pomoct) kluc sa da dat do zamku aj trochu pootocit ale potom to je uz na zlomenie kluca. Ale zatial vzdy sa mi aspon jedny dvere otvorili. najcastejsie zadne esteze neexistuje 2 dverovy sedan.
Tomy
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
Daewoo Nexia GLX 2000 - 2006
Mazda 6 2006 - 2009
Chevrolet Corvette 2009 - ?
- Dáša Olomouc
Já mám taky centrál a taky už jsem lezla zadem, zaplaťbůh ne kufrem. Všimla jsem si, že nevyskočí čudlík ani nejde násilím zevnitř povytáhnout, aby se dveře odemkly. Po cca 5-10 minutách to s mírným odporem šlo. Podle mého názoru zamrznou táhla pod tapecírungem, takže jak se venku oteplí bude třeba dveře odstrojit, celý mehánizmus pořádně prostříkat nějakým grafitovým či jiným sajrajtem (podle mne klasika na zámky), smontovat dveře zpátky a čekat na zimu jestli to bylo to správné ořechové.
Dáša
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW