Predni spoiler

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Peca
Kontaktovat uživatele:

Re: spojler+mracitka

Příspěvek od Peca »

Ivan píše:Pokud se mračítek týče, tak mi dej vědět, jak rychle bys je potřeboval. Na jaře budu zamračovat kapotu, takže bych je potom rád prodal.
jejej to je optimismu... 8)
No Ivane s timhle postupem budes chodit za chvili na brigady i misto skoly, v noci atd. abys zaplatil vsechno co planujes na tohle jaro vid... :D :D :D
Reklama

rumli

RE: mracitka + predny spojler

Příspěvek od rumli »

Nazdar Ivane,

je s tymi mracitkami nejak moc neponahlam, tak koncom zimy-zaciatko jari by som ich zobral. Chcel by som ale vidiet, ako to vyzera na tvojej kare - nemas nejake foto??? A za co by si ich pustil???
No, skoro som zabudol!! Co znamena "trosku dopasovat" ??? Treba rezat, brusit, ohybat, alebo co treba????
Dakujem
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tak tady máš foto, abys věděl, jak to vypadá:

Obrázek

Jinak cena by byla asi symbolická. Otázka je, jestli se mi podaří je bez poškození z těch světel sundat (jsou přilepený) :?

Já se do toho spoileru ještě nepouštěl, ale asi bude potřeba řezat. Do tří týdnů budu chychtřejší
:D

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:Tak tady máš foto, abys věděl, jak to vypadá:

Jinak cena by byla asi symbolická. Otázka je, jestli se mi podaří je bez poškození z těch světel sundat (jsou přilepený) :?

Já se do toho spoileru ještě nepouštěl, ale asi bude potřeba řezat. Do tří týdnů budu chychtřejší
:D
Ivane, ty bys neco prodal za symbolickou cenu, ty skrte? :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
rumli

IVAN

Příspěvek od rumli »

Ok, vyzera to fajn, tak by som ich teda zobral. 8) Dufam, ze sa ti ich podari odstranit bez poskodenia. :-? A co sa tyka toho spojlera, tak ak budes vediet viac tak hod info. dik
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Jasně, neboj se....

Nexia² project

rumli

mracitka

Příspěvek od rumli »

Tak Ivane, ako si na tom s tym zamracovanim kapoty...pomaly dostavam chut na tie tvoje mracitka...-i
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ahoj Rumli, zamračené auto budu mít po víkendu, takže Ti pak dám vědět, jestli mračítka přežily nebo ne. Dneska jsem to zkoumal, ale dost se bojím, že ten sklolaminát rupne. Ale uvidíme...

Nexia² project

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Rumli, předem promiň, ale asi Tě nepotěším. Ačkoli jsem se snažil, co jsem jen mohl, mračítka proces odlepování nevydržely :? Laminát holt není plast, takže se nezlob. Leda, že bych Ti to poslal po kouskách... :cry:

Nexia² project

rumli

Příspěvek od rumli »

No to si ma fakt moc nepotesil, lepsie povedane vobec, ale mozno este jedna malicka iskricka nadeje.... kde si tie mracitka splasil??? Milosh nieco splietal o Frydku Mystku. Je to pravda?? Ak ano, pls, kontakt :-?
Oskar

Re: Predni spoiler

Příspěvek od Oskar »

milosh píše:Koukal jsem na stranky www.autokelly.cz a pokud shanite na vasi nexii nejaky pekny predni spoiler pod naraznik, tak pasuje treba ze Seata Cordoby nebo VW golf 3. Pry jde i z Audi nebo Focuse, ale to jsem nezjistoval. Na srazu to muzeme probrat :shock:
Má to někdo ozkoušené s tím golfem, já bych do toho šel.No trapárna ,nečetl jsem forum,tady všechno je a já udělal téma hledám pátrám
milosh

Re: Predni spoiler

Příspěvek od milosh »

Oskar píše:
milosh píše:Koukal jsem na stranky www.autokelly.cz a pokud shanite na vasi nexii nejaky pekny predni spoiler pod naraznik, tak pasuje treba ze Seata Cordoby nebo VW golf 3. Pry jde i z Audi nebo Focuse, ale to jsem nezjistoval. Na srazu to muzeme probrat :shock:
Má to někdo ozkoušené s tím golfem, já bych do toho šel.No trapárna ,nečetl jsem forum,tady všechno je a já udělal téma hledám pátrám
ja to planuju, pak dam vedet, jak to dopadlo :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“