Co papaju Dejwaci
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
Teda vy pekne tlacite do repy, to vam povim To ja jim hlavne mlecnou ryzi, jogurty, tvarohy, mleko, ovesne+psenicne vlocky, musli, sojove maso se zeleninou, kureci prsa na vsechny zpusoby prevazne s ryzi nebo testovinama a k tomu zeleninove salaty, pouze libove veprove a hovezi ale hlavne ne varene to bych zabijel pokud mi to nekdo podstrci. No a naopak nesnasim vsechny ty jitrnice, bucky, jelitka, tlacenky, mastne salamy atd..
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
No hoši, to už je na otravu vitamínamaWolruf píše:Teda vy pekne tlacite do repy, to vam povim To ja jim hlavne mlecnou ryzi, jogurty, tvarohy, mleko, ovesne+psenicne vlocky, musli, sojove maso se zeleninou, kureci prsa na vsechny zpusoby prevazne s ryzi nebo testovinama a k tomu zeleninove salaty, pouze libove veprove a hovezi ale hlavne ne varene to bych zabijel pokud mi to nekdo podstrci. No a naopak nesnasim vsechny ty jitrnice, bucky, jelitka, tlacenky, mastne salamy atd..
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
ale kdeze, vitaminu neni nikdy dostJarda69 píše:No hoši, to už je na otravu vitamínamaWolruf píše:Teda vy pekne tlacite do repy, to vam povim To ja jim hlavne mlecnou ryzi, jogurty, tvarohy, mleko, ovesne+psenicne vlocky, musli, sojove maso se zeleninou, kureci prsa na vsechny zpusoby prevazne s ryzi nebo testovinama a k tomu zeleninove salaty, pouze libove veprove a hovezi ale hlavne ne varene to bych zabijel pokud mi to nekdo podstrci. No a naopak nesnasim vsechny ty jitrnice, bucky, jelitka, tlacenky, mastne salamy atd..